Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik ezek a hangok?

Mik ezek a hangok?

Figyelt kérdés
Tudom tudom. Sok ilyen kérdés van. Meg azt is, hogy ezeke lehet hogy hülyeségk, meg nem hiszi el senki, de ez tényleg komoly! Nos. Éjjszaka fura hangokat hallok. Nem csak én, hanem sok mindenki tapasztalta. Ez a hang teljesen az éjjszaka közepén szoktam hallani. Egy robbanás szerű hang. Nem közeli, hanem olyan, mint ha távolról érkezne. Nem is puskalövés, mert ez annál sokkal mélyebb. Egy tavolról érkező erős, robbanásszerű hang, ami kb egy óránként hallható, és egymás után kétszer. A két robbanás között mindig 5 másodperc idő van. Éjjel is nyitott ablaknál aludtam, és akkor is hallottam olyan éjjel egy óra körül kettő ilyen robbanást. Sokszor fel is ébredek rá. Egyébként nem hangos, hanem inkább csak éppen észrevehető. És nem! Nem halucinálok, mert a kutyák is megugatják minden egyes alkalommal! Szerintetek ez mi lehet?

2018. ápr. 18. 14:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Azta!😂. A helyesírásom nulla. Bocsesz.
2018. ápr. 18. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ennyire zavar, igazán felkelhetnél éjszaka, kideríteni honnan jön a hang.

Lehet, csak a szomszéd házban akkor kapcsol be valami.

2018. ápr. 18. 17:39
 3/3 tl123 válasza:
villámlás?
2018. máj. 12. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!