Szeretek idegenekkel szóba elegyedni, miért néznek ezért hülyének?
Mindig betalálnak az ilyen alkoholista bácsi, és szívesen beszélgetek velük, ha elég értelmesek, a járókelők meg úgy nézek rám, h Jézusom, ez nem normális!
Vagy pl mikor kártyával fizetek a boltban és lassú, akkor is kérdezek ezt azt, hogy hogy van stb. Nem bunkón, csak udvariasan... És a körülöttem reakciója megint csak ez... Most akkor az a jó, ha kussolunk folyamatosan, és csak pillogunk egymásra?
Nem értem. Ha látom, h valaki olyan, h nem szeret idegenekkel beszélgetni, akkor természetesen visszaveszek.
Vagy ez csak a magyar morál, h bambulok ki a fejemből, és ha nem ismerem az illetőt meg se hallom, amit mond? Külföldön dolgoztam pár évig, ott ragadt rám ez a közvetlenség, ott ez számított normálisnak, akkor itthon inkább szoktassam le magam erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!