Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért káros ezt csinál? :ne...

Miért káros ezt csinál? :ne beszélj idegenekkel.

Figyelt kérdés

Neked még mindig mondják hogy:ne beszélj idegenekkel?

+leírom miért káros ez+szerinted miért jó és rossz?

elnézést a kérdés címért. csak úgy tudta elfogadni.

gyengék kedvéért :akit nem ismertek az idegen szóval erre értetem ...

szerintem azért nem kéne követni mert akkor nem lenne nevezhető társadalomnak.

meg ha mindenki azt követné mindenkinek kussba kéne lennie ha eltéved akkor is kussba kell lenni?

szerintem ez 1 nagy hülyeség.

amit én követek ami szerintem normális:

a szerinted Gyanús alakokkal ne állj szóba(és cigányokra gondolok itt ha nem bárki aki annak tünnik ),ha már arra tudsz csak mennie vagy a közelében akkor csinálj úgy mintha ne látnád és ne néz felé. mert engem meg akartak verni mert feléjük néztem és az amikor még alsós voltam most úgy szét rúgnám őket ha nincs más választásom :)

meg halottam 1 történetet valakitől hogy felé nézet és összekeveredett 2 ember... milyen gyerekesek és hülyék pedig nagyok voltak.

nah kicsit elkalandoztam sry.

lehet hogy nagy hibát követem el ezzel az írással mert ezzel csak mélyebbre fog süllyedni a társadalom talán ...

2010. dec. 9. 21:35
 1/5 A kérdező kommentje:
+ ki a hülye találta ki azt a szöveget? biztos 1 debil naiv keresztény ember :)
2010. dec. 9. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

azt, hogy ne beszélj idegenekkel arra szokták mondani, hogy nem kell mindenkivel szóba állni. nyilván nem arról szól hogy senkivel soha, akkor nme lennének ismerősök, érted...

gyanús alakokkal? és azt hogy ítéled meg? sosem tudhatod.

én bizalms vagyok, mindnekivel ebszélgetek. ha egyedül vagyok és úgy jönnek oda akkor nem, nálam szituációfüggő.

2010. dec. 9. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan sok f*szságot írtál hogy megerőszakolva érzem magam.

Szóval ha 9 hónap múlva egy gyerek lesz az ajtód előtt ne lepődj meg.

2010. dec. 9. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:

előző hozzászoló .

... látom nem érted....

gondolom 14 éves vagy...

2010. dec. 10. 15:03
 5/5 anonim válasza:
Az a helyzet hogy a jelenlegi világban nem csak a cigányok jelentenek problémát. Ezt általában nem felnőtt embereknek szokták mondani hanem gyerekeknek. És elmondom jó jön ha egy ismeretlen az iskola előtt oda megy a gyerekhez és elhívja azzal a mondattal hogy: "Engem küldött anya" Ugyanis a gyerekek még nem tudják kiben lehet meg bízni és kiben nem.
2018. febr. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!