Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol van Bécsben a DELL hivatal...

Hol van Bécsben a DELL hivatalos márkaboltja?

Figyelt kérdés

Olyan üzletet keresek, ahol a DELL osztrák weboldalán található laptopokat lehet megvásárolni.

Mellesleg szomorúan veszem tudomásul, hogy a dell magyar és éppúgy a szlovák weboldalain nem ugyanazok a laptopok vannak kínálatban - mondanom semm kellenne, mennyire le van maradva a magyar DELL. Engem ez felháborít.

#osztrák dell #dell üzlet bécsben
2018. aug. 5. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:

bárcsak ez lenne a legnagyobb gond a lemaradással :D

--

Austria|Österreich

0820 2405 3017

Monday - Friday 08:00-18:00

--

Dell Computer GesmbH

Wienerbergstraße 41-43, 1120 Wien, Ausztria

+43 820 24053000

--

2018. aug. 5. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

De neked nem jó a mostani??

Szinte minden utcában van egy ilyen szaküzlet.

És nem kell a hivatalos márkaboltban vásárolni

2018. aug. 5. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Ifgghfigkgjrtsdhrwwr - nem értem a kérdést. A minden utcában lehet ilyet kapni nem igaz. Nekem konkrét DELL Vostro 15 - 5000 sorozat -ból kell egy darab. Ilyet az amerikai DELL weboldalain lehet rendelni- csak amerikai címre küldik. De most már az Osztrák DELL is kínálja. Ami bosszant, hogy a magyar vagy szlovák, de még cseh sem kínálja ezeket ott csak a régi modellek vannak. És semelyik itteni webshopokban, sem az amazonon, sem az ebay -en nem találtam.
2018. aug. 5. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Hellóka!

A fentebb megadott cím nem a márkabolt, hanem egy DELL központ címe. Ott vásárolni nem lehet, de vannak kedves és segítőkész emberek.

2018. okt. 3. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!