Van olyan, hogy "vízfétis"?
Igen, van ilyen, te is ilyen vagy.
Hogy pusztán vízszeretet vagy "fétis" mindenki belátása, felfogása szerint nevezi meg.
Amúgy hasonlítunk, én is szeretem a vizet. (A sört is 😉)
35/ffi
Ez nem vízfétis... Komentelőnek igaza van.
Amúgy én is szeretem. A megfelelő folyadék pedig alapból fontos az egész szervezetnek (bőrnek is a fiatalság megőrzéséhez).
Több órán át elvagyok a kádban, van egy vízálló bútorlapom, amit rárakok a kádra asztalnak és ott szoktam dolgozgatni, modellezni. Néha be be alszok ott, megnyugtat.
Ha utazok, kirántulok, nyaralok mindig ez a feltétellel: Legyen vízpart. (a beton-dzsungel sose vonzott)
Anno sulisként , ha nem volt tervben a vízpart el se mentem oszt.kirándulásokra.
Ha pedig parton vagyok szinte folyamat vízben.
Minden hétvégén megyünk balatonra is, hétköznap pedig le szoktam menni a mellettünk lévő tóra edzés/biciklizés után.
S kérlek ne keverd a vízszeretetet a fétis szóval. Nah úgy már beteg téma lenne.
Gondolom te is horoszkóp alapján víz elemű vagy. Pl én rák.
25N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!