Van egy nagyon jó ötletem amit felakarok találni, csak azt nem tudom hogyan valósítsam meg! Milyen módszerrel lehetne megvalósítani? Utánna járás vagy hogy? Légyszives értelmes válaszokat!
Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 13:57
1/7 anonim válasza:
Inkább menj le játszani, kisfiam.
2/7 anonim válasza:
Ha már megvan az ötlet, akkor nem feltalálni kell, hanem feltálalni, Ez egy hosszú folyamat, előszőr le kell védetni. Írd be a keresőbe, hogy találmány folyamata és olvasgass, jó hosszú eljárás.
3/7 anonim válasza:
kell hozzá egy kis idő, és néhány tizmillió ft (jó esetbe) leginkább az ipari mintaoltalmat egyszerűbb megszerezni
4/7 anonim válasza:
A módszer neve: pénz. Enélkül nem fog menni.
5/7 anonim válasza:
Én is nemrég feltaláltam a hangszigetelt wc-t, de kiderült, hogy nem jó ötlet, és már másnak is eszébe jutott. Ezért alaposan utána kell nézni a dolgoknak, nem találta -e fel már valaki előtted.
6/7 A kérdező kommentje:
Jó de hogy kell feltalálni ?Tervrajzot kell készíteni róla?
2018. aug. 1. 12:51
7/7 anonim válasza:
Írd be a keresőbe, hogy találmány folyamata és olvasd el, minden le van írva, pár nap alatt átrághatod, de szerintem neked nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!