Ha vevőként rendelek futárt, az különbözik valamiben attól, mintha eladóként rendelnék?
Figyelt kérdés
Vettem valamit, de a futárt azt nekem kell intéznem.
Bocsi, lehet hülye a kérdés, de kicsit bekavarodtam, merthogy általában fordítva történik a dolog.
2018. júl. 31. 13:23
1/3 anonim válasza:
Nyilván ha eladó vagy nem rendelsz mivel közel van az üzlet így helyben megtudod venni😂👏👏👏
2/3 A kérdező kommentje:
Már bocs, de nem az eladó szokta intézni a futárt, ha felad egy csomagot?
Nem értem a fickót
2018. júl. 31. 18:00
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen.
Szóval, ha veszek valamit az interneten, akkor annak kellene intézni a futárt a csomagfeladáshoz, akitől/ahonnan vásároltam.
Csak így, hogy nekem kell ezt intézni, nekem kell az eladónál utánajárni a csomagfeladáshoz szükséges dolgoknak. (csomagméret, súly, időpont, hogy neki mikor jó ha megy a futár stb.)
Ami elég nehézkes, mert az üzeneteimre elég soká szokott reagálni
2018. júl. 31. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!