A miskolci UNI-HOTEL mennyibe kerül egyetemi hallgatóknak havonta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! most vettek fel a miskolci egyetemre és nézegetem a lehetőségeim de sehol sem találok hivatalos informáciot ezzel kapcsolatban.
ti mit tudnátok esetleg ajánlani ahol igényes a környezet és viszonylag alacsony aron kinaljak?
(államilag támogatott/eu)
2018. júl. 27. 19:38
2/7 anonim válasza:
Az UNI-HOTEL nem tudta megmondani a saját árait? Jó számot hívtál?
3/7 anonim válasza:
amikor legutóbb érdeklődtem akkor 16e Ft/hó volt az Uni államisok részére
4/7 nemaRendőrség válasza:
Első évesen esélytelen, hogy bekerülsz az Uniba
5/7 anonim válasza:
Valóban, az fel se tűnt a kérdésben. Ha most leszel első éves, akkor valószínűleg az E1-E6 kollégiumok valamelyikébe kerülsz.
Ugyanis a nem elsőévesek májusban foglalják a kollégiumokat, így a jó helyek augusztusra betelnek. Elsősként csak akkor kerülhetsz az Uni-ba, ha csókos vagy, és valaki "elintézi" neked...
#1 voltam
6/7 anonim válasza:
elsősként nem leszel unis az fix..
7/7 MIKLÓS18 válasza:
Elsősként nem engednek ezen kollégiumba senkit, mert ez a legelitebb koli Miskolcon. De mostmár, 18.000/hó a díj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!