Semmikozoddekedves kérdése:
Mi a véleményetek a miskolci Berzéről? Mennyire nehéz bekerülni és ott maradni?
Figyelt kérdés
7.es vagyok jövőre felvételi és gondolkodom a sulin.Esetkeg tapasztalat vagy aki most is oda jár és véleményt ad megköszönöm2018. márc. 30. 12:10
1/7 anonim válasza:
Igazából én nem oda járok. Alapvetően jó hely, nem nehéz ( bár ez relatív ). Az egyik ott dolgozó tanár ismerősünk szerint amióta már nem a KLIKK-hez tartozik sokat javúlt a felszereltsége meg az egész légköre. De Miskolcon van sok más gimnázium is ezen kívűl, tehát van választék.
2/7 A kérdező kommentje:
És esetleg megkérdezhetem milyen átlaggal mennyi ponttal és melyik szakra kerültél be? Ja és hogy melyik évben?☺
2018. márc. 30. 12:19
3/7 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat félre olvastam
2018. márc. 30. 12:19
4/7 anonim válasza:
Szia!En idenk vagyok 8.os es bekerultem ha jol irod meg az irasbelit es jok a hozott pontjaid akkor boven van eselyed.Milyen szakon gondolkodtal?A kerdesre visszaterve szerintem jo suli
5/7 A kérdező kommentje:
A turisztikán gondolkodtam
2018. ápr. 1. 20:45
6/7 A kérdező kommentje:
Hány ponttal kerültél be? Szóbekin mikyen voltál? Minden infót fogadok😊
2018. ápr. 1. 20:46
7/7 anonim válasza:
Sosem ertettem miert kell ilyen nehez iskolaba jarni.
Az en gimim eleg konnyu
addnak berletett
reggeli
ebed
minden nap 14:35-kor vege van az iskolanak minden osztalyban.
sosincs 0.ora
sosincs tesi ora
sok kulfoldi ut van
sok embernek egy baja van az hogy itt 70%-os a roma arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!