Hogxan tudnék csinálni olyan dvd-t ami nem jelent meg magyarországon?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit hülyén hangzik a kérdés de ez fontos lenne nekem. A Cserebere szerencse című filmről lenne szó. Sajnos magyarországon nem jelent meg a mozikban (ha jól tudom) és mivel nem volt a mozikban így dvd-n sem jelent meg. A film ha jól tudom 2006-os minálunk meg kb. 10 éve volt (2008-ban) a tvben premierje a HBO-n. Hogyan tudnám "rátenni" a filmet egy lemezre?. A válaszokat előre is köszönôm!2018. júl. 20. 15:40
1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdés elejére a hogyant akartam írni.
2018. júl. 20. 15:42
2/2 anonim válasza:
Ha be tudod szerezni bármilyen más forrásból, akkor egyszerűen írni kell egy DVD-t. Ha 1 darab fájlod van akkor sima adatlemez írása lehetséges, csak támogassa a lejátszóeszköz a videó formátumát, kódolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!