Magyarországon lehet lakni az erdőben? Mert úgy tudom hogy ilyet nem lehet csinálni mivel vagy az állam vagy magántulajdonban vannak az erdős területek és így ezt a törvény bünteti. De van-e valamilyen kis kibúvó hogy ezt meg lehessen valósítani?
"vagy magántulajdonban vannak az erdős területek"
Veszel egyet...
"ahol nem lakik senki például egy erdő közepén miért ne építhetnék magamnak egy faházat"
Mert nem a te tulajdonod az erdő. Én sem építhetek a kerted végébe hétvégi házat.
"és éldegélhetnék benne."
És mégis hogyan? Lopott fával fűtenél? Vadásznál? Azt is tilos ám. Ásnál egy nagy gödröt és abba végeznéd a dolgodat? Világítás gyertyával, aztán ha magadra gyújtod a faházat, leég a fél erdő?
"de például 1200 évvel ezelőtt úgy döntött hogy most ő egy tó partján vagy akárhol ahol nem zavarna senkit épít magának egy házat és kész."
Ugye azt sejted, hogy 1200 évvel ezelőtt kicsit más volt a "rendszer"?
"ha jól tudom az erdők nagy része állami kézben van"
A maradék pedig magánkézben - és nem a tiédben.
"Nincs akkora anyagi tőkém"
Akkor így jártál, de ne feledd, a lehetőség (elvileg) neked is megvan a meggazdagodáshoz... :D
Én is járnék luxusautóval, de sajnos 'Nincs akkora anyagi tőkém'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!