Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell mindig náluk...

Miért kell mindig náluk lenni, miért nem veszi figyelembe más érdekeit?

Figyelt kérdés
Szóval a szitu a következő. A barátnőm szülinapja a napokban volt és kezdeményeztem a másik két bnőnél h ünnepeljük meg a csajszit! Ok, ezzel nem is lett volna gond, megbeszéltük, h akkor bemegyünk hozzá a munkahelyére és onnan meg irány a város, valami beülős. A barátnőmnek nem volt jó az időpont és végül mindenkinek a hétvégére esett a döntés. Gondoltam így is beülünk valahova, mert nagyjából félút mindenki lakása felé mégiscsak a város. Erre felhív a bnőm, h megkérdezte az ünnepeltet h akkor hozzámenjünk v hozzájuk a lakásra. Az ünnepelt azt válaszolta h hozzájuk nem. Szóval a bnőm mondta h akkor nálunk kezdünk és utána múzeumokéjszakája. A bibi az h az ő lakásuk teljesen kiesik mindentől, mind busszal, mind kocsival és ráadásul egy panel. Odamennék kocsival utána ott kéne hagynom a nem túl biztonságos parkolóban és majd éjszaka onnan haza? Mellesleg csajos felköszöntés lenne, neki otthon van ugye a párja, utána jönne velünk múzeumozni is, de nekem nem jöhetne csak egy másik kocsival utánam? múlt héten voltunk náluk, tudom új a lakás, szeret otthon lenni, de mi lenne ha mást is figyelembe venne? mondtam neki h azt hittem beülünk valahova, erre kétkedve kérdezte, h hova akarok???
2010. jún. 18. 11:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ez baj, h mondtam, h a város.....a kocsi jó, aláírom, de úgy szoktam h vegyesbe, bemegyek valameddig utána bkv, mert nem merem ott hagyni sehol....a múzeumok éjszakája meg ugye buszos program
2010. jún. 18. 12:15
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan már semmi köze ennek az empátiához.

Ha nem szólsz, hogy neked nem jó,akkor nem tudják. ennyi.

(előre sajnálom majd a férjedet)

2010. jún. 18. 12:16
 13/18 A kérdező kommentje:

SZÓLTAM

van férjem, sőt gyerekem is, ne sajnáld őt, nem szorul rá!!!

2010. jún. 18. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:
hat igazsag szerint ezen csak ugy lehetne segiteni ha mindannyian leülnetek es megbeszelnetek h kinek h lenne jo. mi ezzel itt nem sokat tudunk kezdeni. ez is a mostani tarsadalom egy nagy hibaja, h az emberek masoktol varnak megoldast ahelyett h egymassal beszelnenek...
2010. jún. 18. 12:22
 15/18 A kérdező kommentje:
sajna régebben könnyebb volt egy ilyen találkozót összehozzni, öregszünk, rugalmatlanabbak vagyunk és asszem ezért halnak meg nagy barátságok is
2010. jún. 18. 12:24
 16/18 anonim ***** válasza:
internet, telefon... mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. ha meg szerinted ez ekkora nyüg talan nem is akarsz igazan velük lenni. bocs.
2010. jún. 18. 12:25
 17/18 A kérdező kommentje:
igazad van, nem haragszom, nem akarok minden áron velük lenni
2010. jún. 18. 12:32
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igazából szerintem elbeszéltünk egymás mellett, úgy vélem inkább fiatalok írtak, ill. nem az én korosztályom. Persze anno én is így gondoltam, h nincs távolság, simán felültem vonatra, távolsági buszra és a világ végére is kimentem. Úgy gondoltam ha lesz autóm, akkor majd minden délután a Balcsin hűsölök meló után, de "felnőttem" és a világ kicsit szürkébb, mint a gimiben! Szerintem az a fair, ha fél úton találkozunk (a mi esetünkben), nekem ez plusz két óra kiesés h hozzá kellene menni, ami nekem nagy érvágás. Ha a barátnőm otthon szerte lenni, akkor én is és akkor mikor találkoznánk?....soha.....én csak azt akartam h legyen mondjuk félúton egy beülős hely....ezt nevezhetjük akárminek!!!
2010. jún. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!