Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell mindig náluk...

Miért kell mindig náluk lenni, miért nem veszi figyelembe más érdekeit?

Figyelt kérdés
Szóval a szitu a következő. A barátnőm szülinapja a napokban volt és kezdeményeztem a másik két bnőnél h ünnepeljük meg a csajszit! Ok, ezzel nem is lett volna gond, megbeszéltük, h akkor bemegyünk hozzá a munkahelyére és onnan meg irány a város, valami beülős. A barátnőmnek nem volt jó az időpont és végül mindenkinek a hétvégére esett a döntés. Gondoltam így is beülünk valahova, mert nagyjából félút mindenki lakása felé mégiscsak a város. Erre felhív a bnőm, h megkérdezte az ünnepeltet h akkor hozzámenjünk v hozzájuk a lakásra. Az ünnepelt azt válaszolta h hozzájuk nem. Szóval a bnőm mondta h akkor nálunk kezdünk és utána múzeumokéjszakája. A bibi az h az ő lakásuk teljesen kiesik mindentől, mind busszal, mind kocsival és ráadásul egy panel. Odamennék kocsival utána ott kéne hagynom a nem túl biztonságos parkolóban és majd éjszaka onnan haza? Mellesleg csajos felköszöntés lenne, neki otthon van ugye a párja, utána jönne velünk múzeumozni is, de nekem nem jöhetne csak egy másik kocsival utánam? múlt héten voltunk náluk, tudom új a lakás, szeret otthon lenni, de mi lenne ha mást is figyelembe venne? mondtam neki h azt hittem beülünk valahova, erre kétkedve kérdezte, h hova akarok???
2010. jún. 18. 11:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Szivi ebbőla a rizsából tul sokat nem érteni....
2010. jún. 18. 11:54
 2/18 A kérdező kommentje:
nem baj, nem válaszolni, tanulni tovább, rizsát érteni
2010. jún. 18. 11:58
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

háát, nekem is csak hatodikra kezd egy kicsit világosodni, de még mindíg nem értem a problémád.

Ha be akarsz ülni valahová, akkor ne kérdezgess, hanemmondd meg,hogy üljetek be. Ha nem akarsz valakihez menni, akkor mondd meg,hogy nem akarsz.

Mit gondolsz a barátnőidről, hogy gondolatolvasók?

2010. jún. 18. 12:03
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Dehát..a szülinapost kell megünnepelni és ott kell lenni,ahol ő akarja,nem a te érdekeidet kell folyton figyelembe venni..figyeld csak meg,te is így csinálsz majd!Nem kell hozzá 1 egész év,ugyanezt fogod csinálni.Ha meg nem,akkor sem kell ezért megharagudni rá.Akkor meg ne ünnepeld MÁSNAK a születésnapját ott,ahol te akarod..menj egyedül,ünnepelj,ahol te akarsz..ennyi..:S
2010. jún. 18. 12:04
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
Ez kicsit homályos nekem is.
2010. jún. 18. 12:05
 6/18 anonim ***** válasza:
akkor miert nem mondod meg neki hogy neked ez igy nem fexik? vagy allj elö valami konkretummal mert a "szerintem ez igy nem jo" nem egy alternativa.
2010. jún. 18. 12:06
 7/18 A kérdező kommentje:
ez nem gondolatolvasás, hanem empátia, lehetne nálunk is, de az ugyanolyan lenne, mivel mi is a város szélén lakunk, de ugyanúgy nem tudunk utána hazajutni sehogy, mert a kosit fel kell "szedni"
2010. jún. 18. 12:07
 8/18 A kérdező kommentje:

a szülinapos bonyolult eset, depressziós a leányzó és neki a minden mindegy kategória, felvázolták h vagy nála v nem és ő a semmiképp nála szitut választotta, egyébként úgy szervezték h nekem kéne őt is vinnem, mert mellesleg ő is k messze lakik tőlük

....vége a sulinak....

2010. jún. 18. 12:10
 9/18 A kérdező kommentje:
beülős témát beszéltünk meg és én nem a szerintem ez így nem jó, hanem az üljünk be valahová a városban variációt hoztam fel
2010. jún. 18. 12:11
 10/18 anonim ***** válasza:
miert nem talalkoztok rögtön a varosban, minek kell elötte mindenkepp elmenni valamelyikötökhez? igy a problema rögtön meg is oldodna. utana meg mehet mindenki amerre lat. ha meg nem mondod meg neki h mi bajod ne vard h rajöjjön... ö csak felajanlotta mint lehetöseg! ha mar van kocsid semmi se lehet messze! en gyalog szoktam mindenhova jarni es az sokkal szarabb hidd el.
2010. jún. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!