Chrystaal kérdése:
Németország menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Lehetőleg normális válaszokat várok! Van egy párkapcsolatom 7 hónapja kB de elég fura, közösen fizetjük az albérletet, nincs közös kassza vagyis ő azt mondja közös kassza, mégsem úgy érzem. Jó legtöbbet ő vásárol a konyhára, de mivel ő főnök én csak beosztott neki alapból több a fizetése. Azt sem tudom mennyit keres mert a titok tartásra hivatkozva. Mostanában eléggé elromlott a kapcsolatunk. 7 hónap alatt nem vagyok egy pénz éhes de nem mentünk még sehova, különösebb ajándékot sosem kaptam tőle, ha vásárolni megyünk soha nem mondja h ezt vagy azt megveszi nekem, édesség, kaja oké vesz de egy nőnek úgy gondolom szüksége van arra h néha néha meglepje a férfi. Olyan úgy érzem mintha csak lakotarsak lennénk. Lehet én látom bután. Van egy lehetőségem kimenni dolgozni Németországba, raktár igaz de én úgy gondolom senki sem az csúcson indít. A párom beszél lefelé róla h ne menjek idővel. De mikor a jogsit akartam arról is beszélt lefelé. Itt magyarban nem nem haladok egyről a kettőre. Csak albi tartozás és ennyi az élet. Itt a nyár egyszer nem mentünk sehova még. Igazat megvalva valva beleuntam. Azt sem tudom szeretem e vagy sem?! Segítséget szeretnék kérni lehet picit tömören fogalmaztam előre is köszönöm a válaszokat2018. júl. 9. 06:35
11/20 szántóvető válasza:
ha itthon nem jutsz egyről a kettőre és szándékodban is áll menni akkor ne habozz.
12/20 A kérdező kommentje:
Igen szándékomban csak a párom miatt gondolkodtam eddig.
2018. júl. 9. 12:02
13/20 szántóvető válasza:
inkább a lakótársad,ahogy korábban is írtad.
14/20 anonim válasza:
Én is mennék, legalább megpróbálni. De tudsz németül?
15/20 A kérdező kommentje:
Vmennyit alapszinten. Akkor nem csak én látom úgy hogy lakotars? Csak annyi a baj h 5 fok van mivel élelmiszer raktár...
2018. júl. 9. 17:27
16/20 anonim válasza:
Van még egyéb kifogásod is, kérdező? A párod, a hideg.. mindjárt jön, hogy a fizetés se elég, meg amúgy lakhatásod sincs..
17/20 A kérdező kommentje:
Nincs kifogás csak fordított esetben, szerintem kedves válaszoló senki sem lenne különb az ilyesmi nem egy olyan dolog hogy csak ugrálok ide oda! Azért írtam ide mert mint észrevehető az irasomon is eléggé össze vagyok zavarodva. Az ilyen "kedves" válaszoló amilyen a te személyedben mutatkozik meg, inkább ne is írjon!
2018. júl. 9. 17:36
18/20 csatrad válasza:
tok poen lenne ha o is irna ide :D
19/20 anonim válasza:
ne haragudj de nagyon buta vagy ha ottmaradsz abban a putri országban egy haldokló kapcsolat miatt. igenis dobjad, és igenis igazad van hogy a férfi lepje meg a nőt, vigye ide oda. engem a párom már kétszer vitt külföldre két hétre nyaralni pedig egy éve se vagyok vele és albérletet se engedi hogy fizessem. a férfi az legyen férfi, a nő meg nő, én megcsinálom a női dolgokat ő meg a férfi dolgokat. de hadd találjam ki, neked még ígyis kell főznöd mosnod takarítanod.. képzeld csak el vele maradsz szülsz neki egy két kölköt és még azokat is te felügyeled 24/7 nyaralni meg nem fogtok menni max évente egyszer a balatonra két napot ha a gyerekek kihisztizik. soha, SOHA ne maradj sajnálatból senkivel!! magaddal cseszel ki már elnézést. és azt nem akarod hosszú távon, hidd el. két évet voltam ilyen tutyimutyi sgg csávóval, nekem két évet kellett behoznom, neked kevesebbet kell. és hajrá a melóval!!!
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat kedves utolsó válaszoló! Igen pontosan én is így látom a helyzetet és Szeptemberbe megyek! Nem maradok mert ez minden már csak nem élet anyagilag is és a kapcsolat de nevezhető kapcsolatnak! Ezt észre vettem én is hogy tutyimutyi és napról napra érzem hogy nem egymás mellett van a helyünk! :) Eddig azt hittem én látom túl negatívan a helyzetet de rájöttem hogy nem! :) mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 11. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!