Chrystaal kérdése:
Németország menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Lehetőleg normális válaszokat várok! Van egy párkapcsolatom 7 hónapja kB de elég fura, közösen fizetjük az albérletet, nincs közös kassza vagyis ő azt mondja közös kassza, mégsem úgy érzem. Jó legtöbbet ő vásárol a konyhára, de mivel ő főnök én csak beosztott neki alapból több a fizetése. Azt sem tudom mennyit keres mert a titok tartásra hivatkozva. Mostanában eléggé elromlott a kapcsolatunk. 7 hónap alatt nem vagyok egy pénz éhes de nem mentünk még sehova, különösebb ajándékot sosem kaptam tőle, ha vásárolni megyünk soha nem mondja h ezt vagy azt megveszi nekem, édesség, kaja oké vesz de egy nőnek úgy gondolom szüksége van arra h néha néha meglepje a férfi. Olyan úgy érzem mintha csak lakotarsak lennénk. Lehet én látom bután. Van egy lehetőségem kimenni dolgozni Németországba, raktár igaz de én úgy gondolom senki sem az csúcson indít. A párom beszél lefelé róla h ne menjek idővel. De mikor a jogsit akartam arról is beszélt lefelé. Itt magyarban nem nem haladok egyről a kettőre. Csak albi tartozás és ennyi az élet. Itt a nyár egyszer nem mentünk sehova még. Igazat megvalva valva beleuntam. Azt sem tudom szeretem e vagy sem?! Segítséget szeretnék kérni lehet picit tömören fogalmaztam előre is köszönöm a válaszokat2018. júl. 9. 06:35
1/20 anonim válasza:
Hát hívd el Te őt valahova. Még a nyár java csak most jön. Próbáld Te meglepni mondjuk egy vacsorával. Hátha kapcsol és viszonozza.
2/20 anonim válasza:
Ja és a külföldi munkát meg számold át megéri e. A jogsit meg csináljad. Azért ne hagyd magad korlátozni
3/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, volt h én vásároltam neki ruhát, vacsit csináltam de semmi...
2018. júl. 9. 06:52
4/20 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy az albérlet meg a kiadás ami bár nem sok elviszi. És akkor egész hónapban gondolkodok hogy azért is ideis kell venni és egész hónapban élni.
2018. júl. 9. 06:53
5/20 A kérdező kommentje:
Most szombaton is mehettünk volna falunapozni tesomekkal és nem volt kedve vagyis azt mondta menjünk de a kifogások kifogások hátán jöttek... Elment a kedvem... Az egésztől
2018. júl. 9. 06:55
6/20 anonim válasza:
Ha felmerült benned a kérdés, hogy szereted-e még, az nem jelent jót. Menj Németországba, próbálj szerencsét, ha nem jön össze, nem jönnek be a számításaid, max hazajössz. A pasi meg belekényelmesedett a kapcsolatba, megkapott már téged, alapnak vesz, nem érzi, hogy küzdenie kéne érted, hogy fent kéne tartania az érdeklődésedet..
7/20 csatrad válasza:
7 honap az semmi. sokan azert maradnak egy kapcsolatban, mert nincs kedvuk a plusz erifeszitesre, hogy egy ujat szerezzenek.
szentem menj ki nemetbe ott talan novesztesz golyokat ami felkeltheti egy no erdeklodeset, mert most csak egy papucs vagy amiben kenyelmes otthon belebujni.
8/20 A kérdező kommentje:
Most is beszéltünk ő csak azt mondja hogy én fejest ugrok a semmibe. Mondtam neki milyen munka h élelmiszer gyár ugye 4 5 fok van most azt mondta h nem éri meg. Ideges és mérges rám mert azt mondja hogy ő mindent próbál jól csinálni és mégse jó. Mondtam. Neki hogy én beleuntam... Sajnálom őt nagyon,és ezért vagyok kétségek között...
2018. júl. 9. 10:19
9/20 anonim válasza:
Sajnálatból SE maradj vele együtt. Talál majd mást, ahogyan te is.
Erről egy Kowalsky szám jutott eszembe: “Mert tudom szeretni nem azt jelenti, hogy két ember egy igát von, hanem a másikat bíztatni repülni, bíztatni repülni, hogy a másikat bíztatni repülni, át egy világon.”
Olyan emberre van szükséged akivel -depresszió-: “te vagy a szél a szárnyaimnak...” :D kölcsönösen támogatjátok, építitek egymást
10/20 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így van ahogy írtad! Egyre inkább hajlok affelé, hogy menjek és ne foglalkozzak a véleményével, bár lehet hogy fájdalmat okozok neki ezzel
2018. júl. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!