Este mik szaladgálnak at az uton?
Ezt én is észre vettem már, hogy éjszaka ilyen állatok szaladgálnak az utakon. Pár hónapja tűnt fel, amikor lekéstem az utolsó buszt, és gyalog kellett éjszaka hazamennem. Akkor találkoztam először ilyenekkel. Átszaladt egy előttem a járdán, vijjogó hangot kiadva. Fekete volt és szőrös, valamint elég áporodott szagot árasztott. Nagyon veszélyesnek látszott, rendesen meg is ijedtem. Ahogy mentem tovább, az egyik bokorból hangok hallatszottak, mozogtak az ágak is. Ismét két ilyen állatra lettem figyelmes, ahogy közösülnek éppen a bokorban. Nem tudtam eldönteni, hogy patkány, görény, vagy mi lehet ez... Amég hazaértem, újabb és újabb ilyen élőlények keresztezték az utamat. Aztán végre sikerült hazaérnem.
Hazaértve rákerestem a neten, hogy mik lehettek ezek. Beírtam az állat tulajdonságait kulcsszavaknak, hátha megtalálom valahogy, mik is voltak ezek... Beírtam, hogy sötétedéskor sok van belőlük, gyorsan mozognak, büdösek, ijesztő hangot ad, nem tűnik túl intelligensnek, fekete szőr borítja testét, és rendkívül gyorsan szaporodik. A kereső meg is fejtette nekem, hogy akkor éjszaka én cigányokkal találkoztam az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!