Tescoba vagy egyéb nagyobb bevásárlóközpontokba lehet kapni jó minőségi ceruzát, vékonyfilcet?
Figyelt kérdés
Egy barátomnak lenne. Grafikával foglalkozik és valami jó minőségi eszközökre gondoltam.:)2010. jún. 17. 18:22
1/8 Funktasztikus válasza:
haha röhögni kell:DTeszkóóóóXD mióta kapsz te ott Jó minőségü árut?:D hol élsz te?:D biztos nem Mo-n itt pff a teszkóóóXD
2/8 anonim válasza:
Igen!!! A Tescoban, Auchanban, Spar ill. Intersparban is árulnak jó minőségűt.
Nem csak TG van a Tescoban sem, viszont nagy a választék, több márka közül válogathatsz, ahogy a pénztárcád engedi.
3/8 A kérdező kommentje:
elsőnek azt mondanám, hogy azért mert Tesco, attól függetlenül még van ott is márkás cucc. na mindegy.
másodiknak köszöntem a válaszát!:)
2010. jún. 17. 18:42
4/8 anonim válasza:
Ha nem mára kell az ajándék, akkor inkább válassz egy művészellátó boltot vagy papírboltot ott nagyobb a választék.Őszintén szólva én sem támogatom a hipermarketes ötletedet.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Én se feltétlenül ott akarok vásárolni, csak gondolotam megéreklődöm, mivel az lenne a legközelebb. De akkor sztem körülnézek egy papír és írószer boltba.
2010. jún. 17. 18:55
6/8 anonim válasza:
Hát azért szerintem annyi márkából nem tudsz válogatni, mint egy normális papírboltban vagy művészboltban. Főleg ha grafikusnak kell (aki ugye szakmabeli) ajándékként, akkor megérné benézni egy ilyen "szaküzletbe".
7/8 anonim válasza:
A 2. vagyok. A művészellátóban ugyanazt a terméket 2-3x-os áron kapod meg, mint egy hipermarketben. Tapasztalat. Lányom grafikus szakra jár, és az évfolyamtársait ette a sárga irigység, mikor megtudták, hogy ugyanazt a minőséget, sőt jobbat töredék áron vett meg, mint az iskolában ajánlott, többek által vevőként megkeresett művészellátóban.
8/8 A kérdező kommentje:
azt hiszem minden világos :D
köszönöm 2. akkor először inkább ott néznék körül..
többieknek is köszönöm a válaszokat:)
2010. jún. 17. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!