Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tescoba vagy egyéb nagyobb...

Tescoba vagy egyéb nagyobb bevásárlóközpontokba lehet kapni jó minőségi ceruzát, vékonyfilcet?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak lenne. Grafikával foglalkozik és valami jó minőségi eszközökre gondoltam.:)
2010. jún. 17. 18:22
 1/8 Funktasztikus ***** válasza:
haha röhögni kell:DTeszkóóóóXD mióta kapsz te ott Jó minőségü árut?:D hol élsz te?:D biztos nem Mo-n itt pff a teszkóóóXD
2010. jún. 17. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen!!! A Tescoban, Auchanban, Spar ill. Intersparban is árulnak jó minőségűt.

Nem csak TG van a Tescoban sem, viszont nagy a választék, több márka közül válogathatsz, ahogy a pénztárcád engedi.

2010. jún. 17. 18:35
 3/8 A kérdező kommentje:

elsőnek azt mondanám, hogy azért mert Tesco, attól függetlenül még van ott is márkás cucc. na mindegy.

másodiknak köszöntem a válaszát!:)

2010. jún. 17. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem mára kell az ajándék, akkor inkább válassz egy művészellátó boltot vagy papírboltot ott nagyobb a választék.Őszintén szólva én sem támogatom a hipermarketes ötletedet.
2010. jún. 17. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Én se feltétlenül ott akarok vásárolni, csak gondolotam megéreklődöm, mivel az lenne a legközelebb. De akkor sztem körülnézek egy papír és írószer boltba.
2010. jún. 17. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát azért szerintem annyi márkából nem tudsz válogatni, mint egy normális papírboltban vagy művészboltban. Főleg ha grafikusnak kell (aki ugye szakmabeli) ajándékként, akkor megérné benézni egy ilyen "szaküzletbe".
2010. jún. 17. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. A művészellátóban ugyanazt a terméket 2-3x-os áron kapod meg, mint egy hipermarketben. Tapasztalat. Lányom grafikus szakra jár, és az évfolyamtársait ette a sárga irigység, mikor megtudták, hogy ugyanazt a minőséget, sőt jobbat töredék áron vett meg, mint az iskolában ajánlott, többek által vevőként megkeresett művészellátóban.
2010. jún. 17. 19:28
 8/8 A kérdező kommentje:

azt hiszem minden világos :D

köszönöm 2. akkor először inkább ott néznék körül..

többieknek is köszönöm a válaszokat:)

2010. jún. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!