Mentek vásárolni, nagy bevásárlóközpontokba?
Figyelt kérdés
Holnap mennem kéne,és nem tudom kire hagyni a babát,eddig apa elintézte a vásárlásokat,most viszont nekem kell mennem.és nem tudok egy hónapot várni még lefut a járvány.11 hónapos a babám.2009. dec. 7. 15:41
1/6 anonim válasza:
szia! ha muszáj vidd magaddal, de próbálj délelőtt, vagy koradélután menni, amikor talán nincsenek annyira sokan. Figyelj, hogy ne fogdosson meg mindent(elég a kocsi, ha beülteted), ill. hogy az emberek ha lehet ne köhögjenek, tüsszentsenek rá! Ha ezeket elkerülöd, akkor szerintem viheted.
2/6 anonim válasza:
10 hósak vagyunk. mindég viszem magammal minden hova, posta, vásárlás stb. Nincs kire hagynom, apa reggeltől estig dolgozik. Semmi baja, még náthás sem volt.
3/6 anonim válasza:
Én is viszem vásárolni, postára, stb az 1 évesemet, nem nyúlhat semmihez, sietünk, mindig délelőtt megyünk. Csak nem lesz baj. Be nem zárhatom.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi.délben megyünk és remélem nem lesz gond.igyekszem gyorsan bevásárolni,bár a fertőzéshez elég 1 perc is.megfogdosni még nem fogdos meg semmit,a bev kocsi fogóját meg letörlöm előtte.Nem vagyok mániákusan félős,de mostanában talán többet olvastam és halottam a vírusról,akarva akaratlanul is bele ivódik az ember elméjébe.
2009. dec. 7. 16:36
5/6 anonim válasza:
Igen, én mindig viszem magammal a babát, ő is 11 hónapos. Néha előfordul, hogy másnap felmegy egy kicsit a hője, de nem lázig. Én minden nap adok neki C vitamint (Cebion csepp) és ha kiveszem a bevásárlókocsiból, akkor megtörlöm popsitörlővel a kezét, ha hazaértünk azonnal kézmosás, arcmosás mindkettőnknek.
6/6 anonim válasza:
Én is viszem magammal, 14 hónapos, és senkivel nincs el.
Nem időzünk sokáig, és idegennek nem engedem, hogy piszkálja a gyereket. Én is adom neki a cebiont, és nagyon bízom benne, h semmit sem fog elkapni. Holnap is megyünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!