Mit jelent az h nem hagyja magát megvezetni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 18:24
1/11 anonim válasza:
Szia!
Ezt olyan személyekre mondják, aki nem hagyja magát félre vezetni, hogy hazudjanak neki, hogy becsaphassák.
2/11 A kérdező kommentje:
Írok egy példát. Irtam vkinek h úgy se mondaná meg ha zavarnám az írásommal. Erre azt írta h nem hagyom magam megvezetni.
2018. júl. 2. 19:00
3/11 A kérdező kommentje:
Nem kapok erre választ?
2018. júl. 13. 18:34
4/11 anonim válasza:
Ha ilyen kontextusban, szövegkörnyezetben használta, akiről a példában írsz, akkor nem tudja jól értelmezni, mert maga a megvezet szóhasználat, az becsapást jelent. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Bocsi.
5/11 A kérdező kommentje:
Most akkor szerintetek zavarja az illetőt h írok neki vagy nem?
2018. júl. 14. 18:32
6/11 anonim válasza:
Konkrétan rákérdeztél erre? Ha már rákérdeztél, és megint ködös választ kapsz, akkor valószínűleg igen, zavarja, csak próbál mellébeszélni.
7/11 A kérdező kommentje:
Amikor kérdezem azt mondja h nem zavarja de azt is írta h alakulok m nem hagyom magam megvezetni.
2018. júl. 15. 12:40
8/11 anonim válasza:
Most lett világos, miről írtál. :)
Tehát, az a valaki, akinek írsz, azt mondta: nem zavarja, ha írsz neki. Eddig okés. DE azt már rád mondta, hogy te alakulsz, mert nem hagyod magad megvezetni!
Szóval a lényeg: Írj neki nyugodtan, neked pedig dícsérőleg írta, hogy nem hagyod magad megvezetni. :)
Bár kissé furcsa a szöveg kontextus, de ez most nem számít. :)
((A kifejezésről - megvezet - pedig már írtam, hogy mit jelent.))
9/11 A kérdező kommentje:
De nekem ez úgy jött le ha azért írta h nem hagyom magam megvezetni m nem hagyom h becsapjon azzal h azt írta h nem zavarom.
2018. júl. 17. 16:57
10/11 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem.
2018. júl. 19. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!