Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Halt már meg valaki álmában?

Halt már meg valaki álmában?

Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Én már álmodtam olyat, hogy egy kaszát belémdöftek, és meghaltam. Amikor meghaltam, utána egy másodperccel felébredtem.
2008. nov. 1. 10:11
 2/12 anonim válasza:
100%
Igen! a Barátnőm unokatestvérének a nagypapája.
2008. nov. 1. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Ezt hívják csendhalálnak. Ha valaki éjjel lefekszik és reggelre halott. Ez a legszebb halál szerintem! Semmi fájdalom... stb.
2008. nov. 1. 10:28
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

igen, én is, nem is olyan rég :-)

engem szájbalőttek, aztán már csak arra emlékszem, hogy fekszem a földön semmit nem érzek, de nem tok megmozdulni és hirtelen elkezd ömleni a vér a számból és meghalok, vagyis utánna megint ilyen semmit sem érzek érzés volt kb. aztán felébredtem :-)

2008. nov. 1. 10:44
 5/12 A kérdező kommentje:
De én ugy értem hogyigazából halt megvalaki álmába??????????
2008. nov. 1. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Apukám édesanyja, vagyis a nagymamám.

Olvasott, majd elfáradt, elaludt. Viszont nem ébredt fel soha többé. Szép halál, nem fájt neki semmi, semmit sem érzett. Majd, ha eljön az idő én is így szeretnék meghalni. :)

2008. nov. 1. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a dédnagymamám. 95 éves volt, este lefeküdt, és reggel már hiába ébresztették. Nem szenvedett, csendesen elment.
2008. nov. 1. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Én azzal nem értek egyet, hogy nem fájt neki...nem tudhatjátok! Lehet, hogy egy percre még fel is riadt fájdalmában, és abba halt bele! Mert ilyen is van....de ugye erre még a szomszéd szobából se figyelne fel senki éjjel fél 3-kor...

Amúgy meg a nagybátyám álmában tüdőembóliát kapott és meghalt.

2008. nov. 1. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamám és nagyapám is (egyik apámé,másik anyámé) szintén álmukban haltak meg,a nagyapám pedig szinte biztos,hogy nem érzett fájdalmat,mert a két gyerekével nézték a focimeccset,és beszélgettek vele,közben elszundított - örökre.
2008. nov. 1. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Igen en!!! [igazabol meghaltam]
2008. nov. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!