Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Itt az oldalon csúnya, sértő...

Itt az oldalon csúnya, sértő dolgokat írtam egy látogatónak, mert azért mert ő nem szereti a focit, azokat és azoknak a gyerekeit megátkozta. Lehet belőle nekem valami?

Figyelt kérdés
Amiért így álltam hozzá, és visszaátkoztam, majd trágár szavakkal megsértettem azt a látogatót? Mi lesz ebből?
2010. jún. 17. 14:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Névtelenül? Arctalanul? :)))

Ha esetleg beírtad a neved vagy a lakcímed, akkor feljelenthet, de ezt nem hinném. Azon kívül biztos nem lesz semmi bajod.

De én a helyedben visszamennék arra a kérdésre és bocsánatot kérnék attól, akit megsértettél. Hátha ő is megenyhül, és visszaír valami normális "elfogadomabocsánatodat, és énisbocsánatokérek"-et Neked. Így mindkettőtök lelke kicsit megkönnyebbülhetne, mint ahogy általában egy bocsánatkérés után így szokott történni.

2010. jún. 17. 14:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem, de azt írtam, hogy azért ő se fogja fel így.
2010. jún. 17. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi van? "mert azért mert ő nem szereti a focit, azokat és azoknak a gyerekeit megátkozta."Nem nagyon értem.Egyébként(ha ez érdekel:"A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"(ha válaszolni akarsz valakinek "tartsd be a következőket:" kategóriában az 5. pont)
2010. jún. 17. 14:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor pláne nem kell min aggódnod, megtetted, ami tőled telt. :) (Máskor azért ne ugorj a torkának senkinek... egyszer nekem is nekemugrott itt valaki, olyan rossz érzés volt napokig, pedig én semmi bántót vagy sértőt nem írtam, csak egy saját tapasztalatomat osztottam meg a többiekke).
2010. jún. 17. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Most látom hogy már az a kérdés hogy kitiltáson kívül.Ha bocsánatot kértél nem hiszem

2010. jún. 17. 14:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Basszus az előző vagyok.De módosítanom kell mert nem az akkori előző hanem a 14:26os (utolsó előtti)voltam
2010. jún. 17. 14:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Azokat, és azoknak a gyerekeit átkozta meg, akik szeretik a focit.Tehát nem fog feljelenteni, csak esetleg kitiltanak az oldalról, és eltűnik onnan minden kommentem?
2010. jún. 17. 14:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy feljelent hiszen ha jól veszem ki ő kezdte.

Nem biztos hogy az ÖSSZES kommentedet kitörlik,max. azt(azokat) amiben megátkoztad

2010. jún. 17. 14:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, igaz, hogy ő kezdte az átkozódást, de azért mégis bűntudatom van.Remélem, a moderátorok is látják majd a bocsánatkérésemet...
2010. jún. 17. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem csináltál sok rosszat

szerintem csak figyelmeztetést fogsz kapni

2010. jún. 17. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!