Ha volt/van egy nagy célod amit meg lehet valósítani, abbahagytad a csinálását mer “nincs rá időd” vagy elfogyott a motivációd? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem változott meg a véleményed arról a célról, ugyanúgy akarod de valamiér abbahagytad (mondjuk ha abbahagyod nem akartad eléggé)
Ha abba is hagytad újra belekezdtél? Volt olyanod hogy teljesen elment a kedved tőle de másik napra visszajött?
2018. jún. 28. 15:14
1/2 A kérdező kommentje:
És ezt a célt elérted?
2018. jún. 28. 15:15
2/2 anonim válasza:
Szia! Én a célomért maximálisan kiállok és voltak olyan pillanatok, amikor elakartak téríteni, volt amikor majdnem sikerült is, de engem nem érdekelt. Én még mindig próbálkozok egyre jobban és egyre nagyobb beleadással. Ezzel a gondolattal kelek, és fekszek le.
Még nem értem el sajnos, de az én célom nem is egyik napról a másikra lesz az enyém.
Nem tudom ezt miért tetted fel kérdésnek, de én azt tudom mondani, hogy hajrá! Ne add fel, mert ha elég kitartó vagy menni fog!
Remélem tudtam valamennyit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!