Mit tegyek? Egy éve elmentem egy csapatból, ahol 6 évet húztam le. Ott én voltam a vezető. Az új klubba viszont visszaszorultam.
Ha olyan klubról van szó, ami meghatározhatja a jövődet, akkor neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb: a barátok, vagy a fejlődés.
A régi csapatoddal kapcsolatban maradhatsz, nem kell tőlük teljesen elválni. Az, hogy a mostani csapatodban milyen pozíciót töltesz be, szerintem nem fontos. Szerintem. Gondolj bele, miért mentél át oda.
Vegyük példaként, hogy én 6 évet együtt voltam az általános iskolás osztálytársaimmal. Utána átmentem egy másik suliba, csak úgy. Ki akartam próbálni magam a felvételin és végül felvettek. Hetedik év végén én is belegondoltam, hogy a régi barátaim között szeretnék-e lenni, vagy maradjak azzal a bagázzsal, akiket még alig ismerek és nem tűnnek valami jó fejnek. Végül maradtam, mert a sulit jobbnak véltem. De még mindig kapcsolatban vagyok a régi barátaimmal, és minden szép és jó.
Szóval, ha engem kérdezel, én maradnék ott, ahol most vagyok. De nem ismerem pontosan a helyzetedet, így nem tudok annyira határozott választ adni. Mindenesetre, ha a mostani klubodban jobban fejlődsz, mint az előzőben, és ez fontos számodra, akkor légy céltudatos és maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!