Cosplaymade-ről rendeltetek már? Körülbelül mikor érkezett meg amit rendeltél? Megbízható?
Nem rendeltem még, de szerintem sokkal jobban jársz, ha megvarrod magadnak. Nagyon a csillagok között járnak árakban. Én megcsinálok egy 100$-os jelmezt mondjuk 3000 Ft-ból.
Nehéznek tűnhet, de amúgy könnyem meg lehet csinálni, persze a könnyebbekkel kezd :D
Veszel magadnak megfelelő anyagot kiszabod és összevarrod, mondjuk ehhez jól jöhet egy varrógép is.
Szia.
Nekem megjött és minden rendben volt vele. Meglepően pontos az összeállítás. Megéri az árát. Sőt inkább rendeld meg ha nem akarsz annyit bajlódni mint a kedves előttem író. Kiegészítőket is adnak. Azt pedig megnézném hogy varrod meg magadnak! :)
20napon belül megérkezett. Nagy utat tett meg!
Én is rendeltem 2 ACs jellmezt az egyiket farsangon viselnem kéne de még nem érkezett meg.
Pedig Dec4mber 16 án utaltam nekik a pénzt.
Kérdésem a szállítási informaciókat hol látom?
A másik 20 napon belül megjött ManMaxxnak de nekem azt írja nincs szállítási áll a kuválasztott országra.
Gls futár hozta nekef amit a cosplaymaderől rendeltél ManxMan?
Köszönöm a te válaszodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!