Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen bosszú lenne jó?

Milyen bosszú lenne jó?

Figyelt kérdés

Most elöször szeretnék bosszút álni..

Az volt,hogy az a srác aki nekem tetszett,összehaverkodott velem.

Ő olyan srác volt,aki előszeretettel keveredett bajba..

Egyszer randira hívott,

És a randin mondta ,hogy nagy bajban van. Segitettem neki természetesen.

Aztán ráirtam ,hogy hogy van,és szimplán lekoptatott annyival,hogy dolgom van.okéé.

Idő után feltűnt,hogy mindig akkor hív randira ,ha bajban van,és csak akkor beszél velem.

Amikor rqjöttem,lekiabáltam,és lerendezte azzal,hogy zavaros a családi légkör,és rosszul van,majd megcsokolt. Másnap odamentem hozzá,és a haverjai elött tök lekezelően bánt velem.

Majd ha tettesben voltunk,ismét mézes máz.

Rákérdeztem erre azt mondta h egyenlőre szeretné ha titkolnánk a szerelmünk,mert még új neki.okéé belementem.

Késöbb rájöttem,hogy csak azért "jár" velem ,hogy kihuzzam a bajból.

Egyből megmondtam neki a magamét,erre egyből összejött egy csajjal,csak azért mert tökéletes az alakja.

Elég dühös vagyok rá és szeretném megleckéztetni. Hogy csináljam?

2018. jún. 22. 16:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ink mondok egy példát.

Az egyik barátnőm pasija,folyton azt csinálta,hogy semmiről nem kérdezte meg a párját.

Egyik nap megy haza a csaj,és egy vad idegen ült a házba,erre kérdőre vonta a pasit,aki ezt mondta: jah,ideköltözik a haverom kis időre.

Ezzel nem volt baj,de azért megkérdezhette volna a vele együt élőt.

Ezt sokszor eljátszotta a pasi ,ezért a barátnőm azt csinálta,hogy egyik nap legyerélte a zárat,és elent dolgozni.megy haza a pasi,nem rud bemenni, és kiakadt,hogy kérdezés nélkül lecserélte a csaj a zárat,és nem tud addig bemenni amég haza nem ér a barátnő.

Viszont megbeszélték,és utánna már abbahagyta a pasi azt ,hogy semmit nem kérdezett meg.

Ennyi.

Nekem is ilyesmi kéne,igaz más a halyzetem,de erre is biztos van valami ilyesmi.

2018. jún. 22. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: Valóban mas a helyzeted, hiszen az említett barátnőd, egy parkapcsolaton belüli problémat oldott meg így es nem "szimplan" bosszút allni akart valakin.
2018. jún. 23. 17:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen,de a lényeg az lenne,hogy ez a srác egy idióta,és mivel kicseszett velem,visza akarom neki adni valahogy.

A barátnőm példáját, csak azért irtam le ,hogy ilyen bosszúra gondolok.

Nem lett baja a srácnak,csak rájött arra ,hogy héé talán beszélni kéne.

Én azt szeretném,ha ez a gyerek legalább egy kicsit megbánná,hogyha kihasznál valakit.

2018. jún. 23. 17:46
 14/15 anonim válasza:

Ha valaki hülyét csinál belőled és te beveszed a kamu sztorijait akkor ne csodálkozzál hogy itt is hülyének néznek...

Ha meg példát akarsz...

Hívd el randira hogy minden ok stb

Rendelj drága dolgokat

Lépj le..

Ja és add be hogy segítesz...

De elég gyász ez a kérdés már megbocsáss ;)

2018. júl. 22. 12:06
 15/15 A kérdező kommentje:

Miért lenne gyász?

A bosszú egy lecke is egyben.

A srác tök megérdemli fölleg,hogy utánna még jön és töllem kéreget pénzt,hogy elvigye a barátnőjét ide oda. Azért van egy határ. Érdekes ha egy nz használ ki férfit,akkor egyből irják ,hogy kéne bosszút álni,de ha a pasi a hibás,és a a lány akar visszavágni akkor egyből gáz meg stb.

Hát igen,nem hagyom magam.azt hiszik egyesek ,hogy jééh? Azt csinállok amit akarok?

Amúgy ez egy régi kérdés és már rég találtam rá választ igaz privátba de volt egy aki ügyes dolgot talált ki. Hatásos is volt a srácra. Be is tett neki azóta normállis.

Az meg szerintem nem baj ha egy szánalmas külsőségekre menő átverős idiótából normállis embert farag valaki.

Ha egy bosszú amiből tanul,akkor az kell neki. És jott tett neki? Igen. Szóval hiába megy itt a piszkállódás hogy jaj minek a bosszú stb ha ez esetbe még hatott is.

2018. júl. 23. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!