Milyen bosszú lenne jó?
Most elöször szeretnék bosszút álni..
Az volt,hogy az a srác aki nekem tetszett,összehaverkodott velem.
Ő olyan srác volt,aki előszeretettel keveredett bajba..
Egyszer randira hívott,
És a randin mondta ,hogy nagy bajban van. Segitettem neki természetesen.
Aztán ráirtam ,hogy hogy van,és szimplán lekoptatott annyival,hogy dolgom van.okéé.
Idő után feltűnt,hogy mindig akkor hív randira ,ha bajban van,és csak akkor beszél velem.
Amikor rqjöttem,lekiabáltam,és lerendezte azzal,hogy zavaros a családi légkör,és rosszul van,majd megcsokolt. Másnap odamentem hozzá,és a haverjai elött tök lekezelően bánt velem.
Majd ha tettesben voltunk,ismét mézes máz.
Rákérdeztem erre azt mondta h egyenlőre szeretné ha titkolnánk a szerelmünk,mert még új neki.okéé belementem.
Késöbb rájöttem,hogy csak azért "jár" velem ,hogy kihuzzam a bajból.
Egyből megmondtam neki a magamét,erre egyből összejött egy csajjal,csak azért mert tökéletes az alakja.
Elég dühös vagyok rá és szeretném megleckéztetni. Hogy csináljam?
Van két monás:
1 madarat tolláról, embert.......
2 aki korpa közé keveredik, megeszik a......
Ezek után érdemes tanácsot adni szerinted? Rúgd tökön, ha ezzel megvagy, rendezd át az életedet, hogy sose lásd többet. Ilyenen nem kattognék.
Savanyúcukorkás papírba csomagolj pici kavicsot, és kínáld meg vele. Tökre thug life lennél.
...ez is a szinted kb.
Hagyjuk márt azt a szintezést.
Lehet az ember csalódott,és én tudtára akarom adni,hogy ne velem szórakozzon.
Ha mindent így elengednék akkor idő után semmibe vesznek.
Nem értem miért baj,ha valaki nem hagyja magát ,hanem hanem ad egy kis visszajárót.
"tudtára akarom adni,hogy ne velem szórakozzon."
"Egyből megmondtam neki a magamét,erre egyből összejött egy csajjal,"
Inkább azt fogd fel, hogy magasról tesz rád.
Ezt felfogtam ,de a lényeg megint kimarad az,hogy marhára kihasznált,és szeretném visszaadni ami jár.
De mi lenne ha felesleges kérdezösködés, és piszkálás helyet,irnátok valami egyhe kis tréfát a gyerek ellen ami kicsit elgondolkoztatja!
Azért az a gyerek elég csúnya játékot játszott,és perszee mivel pasi,fogjuk az ő pártját..az viszont ha csaj csinálta volna,akkor persze irnátok itt húú mekkora szemét stb. Vegyétek már figyelembe mit csinált!!
Én csak egy egyszerű kölcsön kenyér visszajárt akarok neki adni,de felesleges is ezen az oldalon ahogy látom kérdeznem,mert nem tudtok normállis választ adni.nem tudom mire gondoltok. Nem lelökni akarom a tetőröl vagy ilyesmi csak pl valami olyanra gondolok , hogy megbánja kicsit,vagy legalább elgondolkozzon.
Mi olyan mehéz ezen felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!