Mit jelent ez a telefonhívás?
A körzetet budapestnek írta ki, amint felvettem, egy kellemes kávézóba illő háttérzene ment harminc másodpercig azután lerakták.
A szám ismeretlen volt de nem titkos. Ez mi lehetett?
Valószinűleg valami telemarketing lehetett volna, az csinál ilyet, hogy ő hív, aztán még ott kapcsolnak valakit. Csak az meg "elfelejtette" felvenni.
"Meglátod majd, ha megérkezik a következő telefonszámla."
Te is besz**tad azt a dumát, hogy felhívnak és fizetsz érte? Ó, szent tudatlanság... Érdekes, hogy rohadt sok ismeretlen szám hív, külföldi, magyar egyaránt, fel is veszem, beszélek is velük, mégsem volt még extrém telefonszámlám. Miért csak a legbutábbaknak kerül pénzbe egy bejövő hívás?
Ja, jól be**optam…
Ajánlom figyelmedbe, mielőtt tudatlannak titulálsz valakit, nézz utána annak a témának, amiről karattyolsz, mert közel sem biztos, hogy a saját feltételezésed a helytálló. Az, hogy téged még nem nyúltak le, nem egyenesen arányos azzal, hogy mással sem fordulhat elő. Bármilyen hihetetlen is, telefonos csalók márpedig vitathatatlanul léteznek.
Az előbbi hozzászólásomat a kérdező ijesztgetésének céljából írtam, nem gondoltam komolyan, illetve nem szándékoztam belemélyedni a témába, mert egyrészt nem értek hozzá, másrészt számomra is nyilvánvaló volt, hogy a hívás nem lopás céljából érkezett. Bár sosem lehet tudni...
Most pedig kérlek, pontozz le, aztán menj és informálódj! A Google majd segít.
"Ajánlom figyelmedbe, mielőtt tudatlannak titulálsz valakit, nézz utána annak a témának, amiről karattyolsz, mert közel sem biztos, hogy a saját feltételezésed a helytálló. "
Nyugod le, attól majd megnyugszol :) Pontosan tudom, hogy NINCS olyan, amikor felhívnak csak úgy és levesz pénzt. Ennek (nekem) fölösleges utánanézni. Kedvenc "mindenegyben" oldalakon, abszolút tudatlan emberektől biztosan találsz olyat, hogy "dehát engem lehúztak" csak a hívással. Persze, ezt egyszerűbb mondani, mint beismerni a hibát, pl elküldte azt az SMS-t, visszahívta azt a számot, stb. Igen, tudok annak lehetőségéről is, amikor megkérdezik, hogy vállalod-e a beszélgetés díját. Amihez hozzátartozik a tiszta és egyértelmű elfogadás közlése is.
"Bármilyen hihetetlen is, telefonos csalók márpedig vitathatatlanul léteznek."
Léteznek, csak nem úgy, hogy maga a fogadott hívás kerül pénzbe.
"Az előbbi hozzászólásomat a kérdező ijesztgetésének céljából írtam, nem gondoltam komolyan"
Blablablablabla
"Most pedig kérlek, pontozz le"
Jajúristenpontozásbosszú. Többek közt ezzel is bizonyítottad, hogy a válaszodat teljesen komolyan gondolod.
(Apropó: ha csak ijesztgetésnek szántad, akkor most akkor mégis igazam van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!