BTS messenger-en milyen a telefonhívás?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a BTS messenger alkalmazást. Aki ismeri és játszik/játszott vele, attól kérdezem hogy milyen amikor felhívnak? Kivel beszélek? Hogyan beszélek? Mit mondjak? Kihez beszélek? Nem tudom milyen, ezért is kérdeztem meg hogy biztosan el tudjam dönteni hogy fölvegyem-e a telefont vagy sem...2018. febr. 28. 16:12
1/2 Han MinRin válasza:
Szia! Én ismerem a játékot és már játszottam is vele. Nyugi, ha „felveszed” a telefont amikor „hívnak” csak hangfelvételeket fogsz hallani, és azokat kell lapozgatni, szóval senkivel nem kell beszélned. Remélem nem írtam túl későn. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Dehogy küldted későn! Köszi, sokat segítettél!
2018. márc. 12. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!