Hogy kezeljem, ha a kórnyezetemben állandó zaklatásnak vagyok kitéve?
9-es vagyok...
Az esetedben is ez van? Amikor konfrontáódsz, nem vagy képes abban a pillanatban azt felismerni, hogy a gyengeségét leplezni akarva támad?
Persze vannak kritikusok, olyan emberek, akik kifejezetten monitorozzák a környezetüket, és így persze nüanszokból észrevesznek hibafoltokat, amikre felhívják a figyelmet, de ennek közreadása, annak módja is sajátságos. Gondolom, esetedben nem erről van szó.
Milyen elvi vagy gyakorlati lépéseket fontolgatsz?
Sajnos nagyon össze vagyok zárva vele. Amikor tehetem,menekülök tőle.
Jövőhéten indulok külföldre és megszabadulok a tehertől.
Látom, már van némi kiindulópontod, hogyan is tudod megoldani ezt a dolgot. Valóban az lehet a legfontosabb, hogy az instabilitást likvidáljuk.
Felteszem, te se vagy a határozottság mintaképe, és amint már ki lett fejtve, ő sem biztos, hogy annyira magabiztos, mint amilyennek látszik.
Célszerű lenne a külföldi túrád során arra összpontosítani, hogy kialakíts egy olyan kapcsolatot, akitől lelki erőt tudsz kölcsönözni, ez által függetleníteni magad. Ez lenne a kulcs.
Ha van kérdésed, nyugodtan írj! Sok sikert céljaid eléréséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!