Hogy kezeljem, ha a kórnyezetemben állandó zaklatásnak vagyok kitéve?
Neeem... nagyon tévedsz, kérdező. A gyengék uralkodni akarnak, az erősek pedig uralkodnak.
Egy erős személyiségű embernek nem esik nehezere befolyasolni másokat, ilyen a természete. Míg a gyenge jellem csak probalkozhat, soha nem tud majd olyan domináns lenni, mint az, aki ilyennek született.
Tudom, mert sajnos ilyen vagyok en is. Nem tudatosan, de befolyasolom a hozzam közel kerülőket, legfőképpen a páromat. A legrosszabb pedig az, hogy ha odafigyelek sem tudom elnyomni ezt a borzasztó tulajdonsagot. Pont ezert senkim sincs mar evek ota. Nem akarok tonkretenni masokat, ezert inkabb egyedul élek.
#2 voltam
Jellemben megpróbálhatsz célirányosan fejlődni és ez által immunissá válni tőle. Ezt lehet szerintem tenni.
Kedves 2es!
Én azt gondolom, az efféle személyek erősnek látszó jellemek. Akaratosak, és a támadással leplezik, hogy nem tudnak védekezni. Valójában mutatják, mennyire stabilak, de csak azért, hogy leplezzék, érzelmeiket, korábbról bevonzott stresszt, a frusztráltságukat nem tudják kezelni.
Az embernek ösztönösen harmóniára kell törekedni a környezetében. Olykor persze van, hogy vezető szerepet kell magára vállalnia, máskor meg pont hogy hagyni kell tudni a vezetést. Aki erre nem képes, ott a háttérben valószínű, valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!