Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elaludni?

Miért nem tudok elaludni?

Figyelt kérdés

Sosem tudok rögtön, pár percen belul elaludni mint más ember mindig 20-30 percbe tellik mire elalszok még akkor is ha nagyon faradt vagyok.

Miért van ez?

2018. jún. 11. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen hamar elalszol?

Másnak sokszor egy óra, vagy még több is kell hozzá.

2018. jún. 12. 13:17
 2/2 csatrad ***** válasza:

2 ok van csak ra. elso, hogy ettel valamit es a beleid basztatjak az agyadat, hogy ez meg ezt talaltam abban amit belem tomtel. vagy a tested valamiert keszenleti allapotba kapcsol, talan meg adrenalint is pompal beled, zajok, fenyek, vagy egyebb kenyelmet zavaro dolgok miatt. pl engem egy bugas zavart ami a hutobol jott de sokaig nem is halottam a puszta szuszogasom miatt.

masodik ok az ugye agyi, valami megoldatlan dolgon dolgozik az agyad es nem tud kikeveredni belole, szorongasnak is hivjak ezt es ebren tart, pl ha akartal valamit aznap de elfelejtetted es a gondolat szo szerint nem hagy nyugodni.

2018. jún. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!