Mit csinálhatnék nyáriszünetben? (bővebben lent)
Itthon leszek egész nyáron,2 tesómmal(8 és 5 évesek).Ide-oda menni barátnőkhöz nem mehetek,bulizni sem,tábor nincs,de nem akarok bennt r.hadni a gép és a tv előtt.A szüleim dolgozni fognak,mamám lesz velünk.Barkácsolni sem nagyon tudok,mert rögtön jönnének ők is,én meg magányos típus vagyok.Nagyon megköszönném,ha írnátok tippeket.
(barátnők kizárva,egy barátnőm van csak,vele is lehet hogy csak 1-2× tudunk elmenni fagyizni)
11/L
Köszönöm a válaszokat! (:
Igen,mamám majd szerintem fog figyelni rájuk egy-két órára.Tesóimmal is lesz közös program,focizunk majd,filmet nézünk,meg a nagyobbal majd tanulgatok.
Bocsi, hogy ide írok, de nekem is ez lenne a problémám, csak annyival, hogy szüleim elváltak apumnak van barátnője és két gyerek, összesen hatan vagyunk és nincs pénzünk elmenni úgy sehova. Mivel anyum mindig dolgozik, és megy most iskola végével a Szent Jakab zarándokútra...és nem tok mit csinálni nyáron...
Másik amibe lécci segítsetek, nem tudom, hogy-hogy kell kérdést felrakni, tudom, hogy ott írja,de úgy se értem...bocsi kicsit buta vok
Szia!
Menj el fagyizni a barátnőiddel,menjetek kirándulni,sátorozni,görkorizz,biciklizz,menj ki a parkba,játszótérre,ott megismerhetsz új embereket is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!