Arra a kérdése, hogy "Telefonon vagy SMS-ben szeretnék értesítést kapni". Arra mi lenne a helyes válasz?
Figyelt kérdés
Annyi a történet , hogy csináltam egy bankkártyát és a csaj a bankban a fenti kérdést tette fel én meg mondtam hogy sms-ben . Ennyire hülyének nézett volna ?2018. jún. 9. 16:53
1/11 anonim válasza:
Miert nezett volna hulyenek? Mibol szurted ezt le?
2/11 anonim válasza:
A helyes válasz attól függ, hogy telefonon vagy SMS-ben szeretnél értesítést kapni.
Ez egy teljesen normális kérdés, nem tudom, hogyan találtad ki hogy ezzel hülyének akart nézni.
Az is hülye kérdés például, hogy hol laksz??!
3/11 anonim válasza:
Én ez után a kérdés után nézlek hülyének.
4/11 A kérdező kommentje:
Szóval csak nekem furcsa a kérdés .Akkor csak a csaj illedelmes volt . Falun éllek nem városon ott nem kérdeznek ilyent :D
2018. jún. 9. 19:10
5/11 A kérdező kommentje:
Pacsi 3. válaszolo csokold meg a ...
2018. jún. 9. 19:11
6/11 Koplárovics Béci válasza:
Nem tudom melyik bank, de nem lehet, hogy van a banknak olyan applikációja, amiben el tudja küldeni az értesítéseket SMS helyett? Mert pl az SMS pénzbe kerül, az applikációban ingyenes. És ezt jelenthette az SMS-ben vagy telefonon kérdés. Legalábbis olyanról nem nagyon tudok, hogy felhívnának egy tranzakció adataival :)
7/11 anonim válasza:
ezt sok helyen megkérdezik. A legracionálisabb válasz az sms...az ugyanis az bármikor igazolhat bármit. A beszéd alapú értesítés finoman szólva szart sem ér.
Nem nézett hülyének, hanem értelemszerűen felajánlotta a választási lehetőséget...kinek ez a jó, kinek az..
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Most már tudom hogy mennek a dolgok :D
2018. jún. 9. 19:37
9/11 anonim válasza:
Osztán aszt tudgyja-é kend, hogy a bankkártyával nem kártyázni köll, hanem készpénz helyett lehet fizetni véle?
10/11 anonim válasza:
Miert neztek volna hülyének? Felajanlottak két lehetőséget, amelyekből választhattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!