Egy emós megtudja védeni magát?
Mert ahogy elnézem őket, mindegyik vékony, félénk, ám nagyképű, nem hiszem, hogy sportolnak valamit.
Mondjuk egy ilyen csávó az mit tudna csinálni, ha utcán belé kötnek?
Egy ilyen férfi? A barátnőjét mondjuk hogyan védené meg?
Az biztos, hogy komoly több éves harcművészeti tudás (pl.: 3. danos feketeöves kyokushin karate mesteri fokozat XD) nem kell ahhoz, hogy megagyalják. Most, komolyan nem emo fikázásnak szántam a kérdést!Csak mivel őket azért cseszegetik elég rendesen,sok negatív atrocitásnak vannak kitéve, gondolom némelyikük nem csak lelki, hanem fizikai bántalmazást is kapnak. Mit tudnak ilyenkor csinálni az ilyen srácok, sírnak? Véleményekre vagyok kíváncsi indokkal.
Ezt a videóban szereplő hülyegyereket meg szétütném, azt mondja h elkezdett sírni amikor kiröhögte egy nő a kocsiból hát beszarok.
Életképtelen az összesen nyomorék emos f*sz.
Hát, számomra ez egy igen provokatív kérdés. Mert például nekem sosem jutna eszembe az, hogy emósokat verjek, mert nem találom humorosnak azt, hogy nálam háromszor kisebb embereket verjek szarrá. Ellenben az ilyen nagyképű parasztokat, mint te, kedves kérdező, bármikor örömmel hagyom helyben, hiszen valószínűleg nem kell hozzád egy 3 danos, feketeöves, kíokushin karate mesteri fokozat.
Üdvözletét küldi egy magyar válogatott birkózó.
én ha beléis kötök,nem megverném,hanem leborotválnám a haját,és a piercengjeit kitépdesném...
Akkora nyomorékul néznek ki pfuj....és sztem ha rátámadna valaki,akkor elfutna,az egyik wc-be felvágná az ereit,és elsírná magát xDDD
Je :D
Megverni?:D
Csúnyán néznék rá, és elsírná magát! Mit kell ezeket még jobban bántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!