Radics Peti és Zafar közötti konfliktus kamu vagy nem?
kamu
így akarják kicsit népszerűsíteni a pankrációt, elég szánalmas szerintem
akkor a pankráció a szánalmas :D vagy lehet csak én nem értem a "mondanivalóját"
ez a megjátszott műmájer hülyeségek
tisztára mint a Maunika show, a színvonal kb ott van most úgy érzem
Ne hasonlítsuk a Mónika showhoz.
Ez egy magyarországon még meg nem értett szórakoztatási műfaj, látványos elemekkel, mozdulatokkal, konfliktusokkal. Inkább hasonlítanám egy filmhez, vagy sorozathoz, élvezni kell a műsort. A rocky filmek kapcsán se azon gondolkodunk hogy Stallone vajon tényleg bekapta e azt a pofont vagy kamu volt e. Szimplán nézzük, izgulunk, szeretjük, kicsit furcsa de egy pillanatig se szánalmas. Szokni kell, persze aki erre vevő! Peti vevő erre és szeretné eljuttatni emberekhez, emiatt természetesen "eladta magát" meg "megváltozott". Ne keverjük Szabyesttel és egyéb szennyekkel.
#6:
de azok nem youtube videós(ok) és pankrátorok között volt
mondom tisztára mint a Maunika show, kb olyan színvonalat sejtet a dolog
és látod mások meg se tudják különböztetni, hogy ez most kamu vagy sem, az elején én is utána mentem, hogy ez megjátszott vagy mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!