Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookon most mi ez a...

Facebookon most mi ez a dolog, hogy, ha nem adjuk meg a mobil számunkat és nem küldünk fotót magunkról nem engednek vissza?

Figyelt kérdés

2018. jún. 4. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Neked jott ilyen?
2018. jún. 4. 08:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen :( törölni se tudom azt a profilt, mert nem enged be lépni. Hiába csinálok újat abból is kizár. Ha megadom a mobil számom más nap már fotót kér.
2018. jún. 4. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Es mi tart vissza, hogy kuldj?
2018. jún. 4. 09:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert utána a mobil számomat kéri amit valamiért érvénytelennek ír
2018. jún. 4. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:
+36-al kezded ugye?
2018. jún. 4. 09:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Én csak nem értem, hogy most mi ez az egész
2018. jún. 4. 09:10
 7/8 A kérdező kommentje:
A szám beírás mellet ott van, hogy Magyarország (+36) nekem csak a többit kell írni. Tudom, hogy kb 4 éve elhagytuk a 06-ot, de amúgy 0036 is jó, ha valaki telefonja véletlen nem tud + jelet írni
2018. jún. 4. 09:12
 8/8 2*Sü ***** válasza:

> Én csak nem értem, hogy most mi ez az egész

Nyilván valaki jelentette, hogy a profilod, vagy a profilképed nem valós, esetleg más személy profilképét, nevét használtad fel. Ezért kell most igazolnod, hogy a képed megegyezik a valós képeddel, illetve hogy te vagy a Facebook fiók jogos tulajdonosa. A telefonszám is azért kell, mert ugye egy törölt kamu fiók után semmiből nem áll újat létrehozni, majd még egy újat, stb… A telefonszám megadása ennek veszi elejét.

Ha megadtak a Facebooknak a telefonszámodat, akkor azt a telefonszámot kell megadni most is.

2018. jún. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!