Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki nem tud esetleg egy...

Valaki nem tud esetleg egy oldalt ahol magyarázatot találtak erre? Többi lent.

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha rossz kategória. Szóval olvastam egy rejtélyes szobáról, cikket is csak angolul találtam, az se baj, ha valaki angol oldalt tud esetleg linkelni, ahol magyarázatot adnak (ha van már).

[link]

Tulajdonképpen egy rejtett szoba, ahova valaki szabályokat írt fel a falra, és rejtett kémlelő lukak vannak a lépcsőn. Elég para :D Kíváncsi lennék, valamilyen magyar oldalon írnak e erről, vagy találtak e megoldást, hogy mire használták ezt a szobát?

Előre is köszönöm, ha valaki ügyesebben keresgél, mint én, mert még angolul se nagyon találtam semmit, csak videókat.

2018. jún. 3. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy csak egy szenzációhajhász kamu az egész.

Ez a "The Sun" a Blikk angol megfelelője.

2018. jún. 3. 11:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, persze én is gondoltam rá. De hátha... :D Olyan is volt, ahol a nő bent lakott a pasi szekrényében és éjjelente kijárt enni, úgy bukott le. Tehát ki tudja?
2018. jún. 3. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Van ilyen játék, hogy szabadulószoba. Bezárnak titeket egy szobába, és az a feladat, hogy jussatok ki onnét rejtvények megoldásával. Persze közben webkamerákon figyelnek, hogy ne tegyetek kárt a dolgokban…

[link]

[link]

Szerintem egyszer érdemes kipróbálni haverokkal.

2018. jún. 3. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!