Hogyan kell ingyen postát intézni?
Figyelt kérdés
többször láttam pl a wish-t böngészve, hogy a szállítás ingyenes Magyarországra. Ha én is szeretnék eladni terméket, akkor én hogyan tudom ingyen eljuttatni a célországba? Milyen postázási módszert kell választani? Vagy csak a termékárba bele van kalkulálva a postaköltség is?2018. jún. 2. 22:41
1/5 anonim válasza:
Ilyet te nem tudsz, ezt cégek veszik egyszerre, és úgy olcsón kijön nekik. Van olyan ország, ahol lehet olcsó nemzetközi postázással (SAL - Surface Air Lifted) feladni csomagot. Ehhez rossz helyre születtél, of course itt ilyen nincs, belföldre is drága a posta, külföldre meg a ne is álmodj kategória.
3/5 anonim válasza:
Nem ingyenes az, csak benne van a termék árában.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
" Vagy csak a termékárba bele van kalkulálva a postaköltség is?" Közgazdaságtan alapfok. Az árba minden bele van kalkulálva, a borítéktól a cégtulajdonos luxusyachtjáig minden.
5/5 anonim válasza:
A Kínából jövő cuccok jó részénél azért nincs postaköltség mert a Kínai állam azzal támogatja a vállalkozásokat és a gazdaság fejlődését, hogy ingyen szállíttatja a terméket.
"Az árba minden bele van kalkulálva, a borítéktól a cégtulajdonos luxusyachtjáig minden."
És a 200 forintos termékben mi van belekalkulálva? Itt a "Közgazdaságtan alapfok" nem működik. Ez Kína. Ingyen szállít a fent leírtak miatt és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!