Az gáz ha valaki csak hetente mos fogat?
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 00:08
2/5 anonim válasza:
Eléggé. Egyrészt az lesz kellemetlen, ha majd idő előtt "elfogynak a fogaid", másrészt az, ha esetleg szóvá teszik, hogy "büdös a szad".
3/5 anonim válasza:
Én egy időben eléggé elhanyagoltam a fogaimat, hetente max 2-szer mostam meg, ami elég gáz volt így utólag visszagondolva. Szerencsére sose kaptam meg, hogy büdös a szám, és szerintem nem is volt az - mert igazából ez nem csak a fogmosástól függ. Persze nem mondtam volna el senkinek, hogy nem szoktam mindennap megmosni, mert tudom, hogy mi a norma.
Viszont sárgák lettek a fogaim, fogkövesek, és elég sok lyukas fogam is van, amit szerintem megelőzhettem volna, ha napi szinten mosom legalább egyszer.
Úgyhogy igen, elég gáz lehet a körülötte lévőknek is, de főleg magának a kérdéses személynek lesz az évek múlva. Szóval én azt ajánlom, hogy aki ilyen helyzetben van, minél hamarabb kezdjen el rászokni a rendszeres fogmosásra.
5/5 anonim válasza:
Ha eddig nem mostad és már kihullottak akkor nincs már mit mosnod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!