Kell írnom fogalmazást, arrol hogy mit mond a ruhásszekrényem. Semmi ötletem nincs, még elkezdeni sem tudom. Valami ötlet?
Most komolyan, mi tudjuk, hogy mi van a szekrényedben, vagy te? Ruha, vagy halott német katona?...Bakker, legyél már kreatív és gondolkodj egy kicsit!
Mit mond a ruhásszekrényem? Az enyém speciel azt, hogy baromira nem ártana néhány dolgot szelektálni belőle és nem gyűjteni minden olyan dolgot, mondván, hogy vagy belefogyok, vagy úgyis belehízok. Illetve hogy nagy igazság a nőknél, hogy hiába van teli a szekrényük ruhával, sosincs mit felhúzniuk. :D
De mondom, én honnan tudjam, hogy mi van nálad, a szekrényedben?:)
Talán azt mondja, hogy rendet kell rakni a polcain, selejtezni a kinőtt ruhákat, a megunt pólókat, összepárosítani a zoknikat, harisnyákat.
Vagy:
a szekrény elgondolkozik, hogy régen, amikor fiatal volt, mennyire más volt a divat, a szokások. Az évek során milyen változások voltak,stb.
Ki az a hülye, aki szerint beszélni tud egy ruhásszekrény?!
Vége.
Szerintem írd azt, hogy most vettétek és még nem mond semmit, mert kong az ürességtől...
És még nem volt időd belepakolni, mert dolgozatot kell írnod a ruhás-szekrényedről...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!