Funktasztikus kérdése:
Lányok ti járnátok egy olyan fiuval aki ne agreszziv? Szoval kerüli a balhét?
Figyelt kérdés
balhé kerülö vagyok nem hagyom magam becsicskitani még ha szarrá is vernek....osziaim gunybol mondhják hogy marok amikor enm direkt teszem inkáb kerülöm a balhét..ha egy ggyerek beszol inkáb nyelek eggyet pedig nem arrol van szó hogy nem tudnám megütni scak nem akarok bajt és sztem ha ott lenne megtudnám védeni magam és esetleg a barátnömet is nem tudom 1 öklöst mindenképp letudnék osztani2010. jún. 14. 21:15
11/15 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó az ha kerülöd a bajt...:)
Nem tudok érveket írni de én nem bánom.......
Nem szeretem pl. az idegbajos osztálytársaimat se akik ha valami rosszat mond neki valaki egyből veri a gyerek fejét a falba:S
12/15 anonim válasza:
jah 20:36-os vagyok kihagytam hogy nekem is olyan fiú tetszik aki nem bajkeverő hanem inkább kerülő de azért hülyéskedni szeret....
14/L
13/15 anonim válasza:
én is ilyen vagyok.. kb leszarom hogy mit szólogatnak be.. ha olyan környezetbe vagyok hogy nemkéne leéni akk visszaszolok mint az atom. és amugysem szájhős vagyok csak akkor robbanok hogyha bárki is hozzámér(meglök,megüt) de akkor nem tudom magam leállítani szerencsére még csak párszor történt meg de meg is bántam:S
14f
14/15 haggyámán válasza:
Én is leültetném a barátnőm a nyelvtankönyv mellé. És még jó önvédelmi fegyver is. Two in one. :)
15/15 A kérdező kommentje:
20:38 ne tudd mmeg hogy szeretek hülyéskedniXDXDD állandoan pffXD
2010. jún. 18. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!