Funktasztikus kérdése:
Lányok ti járnátok egy olyan fiuval aki ne agreszziv? Szoval kerüli a balhét?
Figyelt kérdés
balhé kerülö vagyok nem hagyom magam becsicskitani még ha szarrá is vernek....osziaim gunybol mondhják hogy marok amikor enm direkt teszem inkáb kerülöm a balhét..ha egy ggyerek beszol inkáb nyelek eggyet pedig nem arrol van szó hogy nem tudnám megütni scak nem akarok bajt és sztem ha ott lenne megtudnám védeni magam és esetleg a barátnömet is nem tudom 1 öklöst mindenképp letudnék osztani2010. jún. 14. 21:15
1/15 anonim válasza:
Szerintem inkább az a ritka, hogy egy lány csak azért járjon vkivel, mert bajkeverő.
2/15 A kérdező kommentje:
én kerülö vagyok
2010. jún. 14. 21:22
3/15 anonim válasza:
Én ugyaniylen vagyok,csak lány,meg nem tudnék senkit leütni,de velem is előfordul,h inkább nyelek egyet,és ráhagyom a f.szságát.
5/15 A kérdező kommentje:
multkor is volt egy gyerek beszolt gondolkoztam hogy megüssem de inább nem..de ha még1x én ink szretem megbeszélni a dolgokat
2010. jún. 14. 21:47
6/15 A kérdező kommentje:
14vagok és fiu
2010. jún. 14. 21:48
7/15 anonim válasza:
Olyannal inkább, mint bajkeverővel, de tuti leültetném egy nyelvtankönyv mellé...
Na de nem akarok beszólni, jó, ha nem vagy bajkeverő. Maradj is ilyen.
18/L
8/15 A kérdező kommentje:
bocs gyorsan gépelek
2010. jún. 14. 23:25
9/15 anonim válasza:
énis ilyen tipusú vagyok,de hidd el, ha a jövendőbeli bnőddel fogsz sétálni az utcán,és valaki beszól neki meg neked,esteleg a bnődet zaklatni fogja,akkor hidd el,nem food te azt hagyni :)
10/15 A kérdező kommentje:
nem:D
2010. jún. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!