Sorrendbe tennétek őket az alapján, h mennyire BUTÁK?
Figyelt kérdés
Zimány Linda
Kelemen Anna
Keleti Györgyi
Horváth Éva
2010. jún. 14. 19:54
1/8 anonim válasza:
1. Z.L.
2-3. K.A., K. GY.
4. H.É.
Ahogy leírtad :)
2/8 anonim válasza:
1.kelemen anna
2.keleti györgyi
3. zimány linda
4. horváth éva
3/8 anonim válasza:
már bocs,de Zimány Linda és Horváth Éva miért buták?H.É-nek két egyetemi diplomája van,Zimány Lindának egy anyanyelvi szintű angol mellett...Az a baj hogy túl szépek???
35f
4/8 anonim válasza:
Szerintem egyik sem buta. Mind valamit jobban csinál mint te kedves kérdező, mert őket látod az ujságokban tévében stb. És valszeg jobban is keresnek nálad. Savanyú a szőlő?
5/8 A kérdező kommentje:
Na,jó tanácsot adtatok.:)))) Elmegyek én is k...vának, akkor nem lesz savanyú a szőlő, sőt!! Csúnya egyáltalán nem vagyok, csak túl hülye, mert ez eddig nem jutott eszembe. Amúgy mennyibe kerül egy oda-vissza út Dubai-ba? Erre még válaszoljatok légyszi és akkor már békén hagylak Titeket! Várom a választ! pusszancs!
2010. jún. 15. 13:30
6/8 A kérdező kommentje:
De Dubai nekem nem is elég, én futtatni is szeretnék lányokat!
2010. jún. 15. 13:32
7/8 anonim válasza:
Sztem akik lenéző válaszokat írtak, hogy őőőők szééépek meg okosaaak meg sokat keresneeek, -azokat a válaszokat mind pasik írták. a nők nem így gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!