Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar hogy sok...

Titeket nem zavar hogy sok cigány bmw-vel meg mercivel jár?

Figyelt kérdés

Azokról beszélek, amikor nézem kik ülnek ilyen autókba és minden 3. cigány, pedig tudom hogy életében nem dolgozott 1 órát sem gyárban vagy máshol. Engem rettenetesen felbas*, hogy csomót melózok és egy b-s corsával járok az aki meg egész nap otthon fekszik bmw-vel meg mercivel, de nem ilyen 500eFt-ossal hanem vagy 1-1.5m ft-os autókkal.

Mondjuk az is igaz, hogy a legtöbbjének a ház meg nincs bepucolva, és áll kint 3 ilyen autó, de van sok helyen ahol az is megvan oldva és egész nap otthon vannak. Ti nem szoktatok ilyenen gondolkodni?

2018. máj. 17. 08:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
a cigány nem melózik. segélyből, dílerkedésből, uzsorázásból, lopásból él! abból simán összehoz egy bömöst! bár ha te csinálnád így, már 5 éve ülnél!
2018. máj. 17. 09:59
 2/13 Pupusz ***** válasza:
14%
Önmagában az, hogy BMW, merci, nem jelent semmit. Az 1-1,5 milliós kategória a szakadék, romhalmaz. Te megvennéd tőlük azokat az autókat? Ha lenne igazán pénzük, újban ülnének, ami 30 milla körül van. Vannak pl. cigány építőipari vállalkozók, akik nagy beruházásokat csinálnak, komoly munkát végeznek, végeztetnek és tele vannak, mégis audival járnak, pedig simán megtehetnék a legújabb S osztályt is, csak az rosszul venné ki magát az építkezéseken. Nem minden cigány lopásból él és nem mindenki bűnöző, aki nem egy gyárban rohad 150.000-ért. Aki egy telefonnal megkeres 1-2 milliót, az minek rohadna egy gyárban?? És ez nem bűnözés kategória. Tudom, hogy van kereslet valamire 100 egységért és a kapcsolatrendszeremnek köszönhetően tudomásomra jut, hogy be tudom szerezni 70 egységért, nagyobb tételben. Körbe szólok és vagy továbbadom egyben 80 egységért, vagy több helyre közvetítem ki 85-90-ért. Nyerek rajta, igen, ez bűn lenne? Már nem kommunizmus van, lehet nyerészkedni. Nincs már "jogtalan haszonszerzés" bűncselekmény a BTK-ban, mint régen. Nem húrelmélet, csak némi szervezés kérdése az egész. Ugyanez akár szolgáltatásokkal, termékekkel, ingatlanokkal, bármivel. Teljesen legálisan, szerződésekkel, számlákkal, bevallásokkal, leadózva. Aki 20 éves korától építette a kapcsolatrendszerét, nem kocsmában, diszkókban, koncerteken, hanem érdemben, az utána miért ne élhetne meg napi 1-2 óra munkából? Ez a "nem dolgozott gyárban" duma szimplán irigység, ami jó magyar népszo(p)kás. Honnan tudod, hogy nem dolgozott 10-20 éve akárhol? Ez nem csak a romákra igaz. És főleg nem az 1-2 milliós mercis, bmw-s kategóriára. Az ilyenek többet akarnak mutatni, mint ami a valós helyzetük. Ezért nincs bepucolva a ház. Azonban az, hogy valaki nem szenved látványosan napi 8-12 órában valami szar helyen, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem csinál semmit. Valószínűleg az eszével keresi a pénzt, nem a kezével. Egy gondolatával, ötletével a többszörösét egy fizetésnek. Ez bűn lenne? Bárki megteheti. Csak gondolkodni kell hozzá. Egyébként ma egy jó kőműves, festő, asztalos, stb. is simán megkeres 1-2 millát, ha a maga malmára hajtja a vizet, nem pedig máséra. Abból pedig simán futja egy 5-10 millás kocsira is, ami akár egy új, kis motoros, alap felszereltségű mercire, vagy bmw-re is elég lehet. Nem a látszatról kell ítélni. Mészáros Lölö nem is az eszével, nem is a tehetségével kereste meg a legnagyobb hazai vagyont, elég volt hozzá egy gyerekkori barát, aki a csúcsra jutott. Így is lehet akár. De ő is dolgozott valaha, most is azt csinálja, csak a munkája kimerül az aláírogatásban. Viszont neki van a legjobban fizető és legkönnyebb melója az országban. Pedig nem rohad egy gyárban. Legfeljebb a sajátjaiban, havi 1-2 órát max. Nem irigykedni kell, hanem lépni és tanulni másoktól, ha azt szeretnéd, ami nekik van. Ha tetszik, amit csinálnak, ha nem. Alkalmazottként itthon nem vár nagy jövő senkire, max. egy alap életszínvonal. Kockázat nélkül pedig nincs üzlet. Nagy kockázat nélkül pedig nagy üzlet sincs. Aki bevállalja az nyerhet, de bukhat is nagyot, aki viszont nem vállalja be, az sosem fog nyerni. Max. fanyaloghat a szerinte nyertesekre. Az az ősember, aki nem mert mamutra vadászni, inkább biztonságosan szedegette a bogyókat, annak nem jutott hús. Aki mert, az vagy belehalt, vagy húst evett. Így működik. Sajnos, vagy nem, ma legalább biztonságosan is ehetsz húst, nem kell beledöglened, van meleg vized, fűtésed, hűtésed, össze sem tudod számolni, hogy mennyi fajta ételt ehetsz, hova tudsz menni kirándulni, szórakozni, vásárolni, kulturálódni, csajozni, pasizni stb. Azért ez sem semmi. A világ lakosságának több, mint a fele napi 10 dollárnál kevesebb pénzből él. Az havi 75.000Ft. Annyit, mint a magyar átlagbér, az emberiség 10%-nál kevesebb ember visz haza a világon. Úgyhogy így is az emberiség leggazdagabb 10%-hoz tartozol. A többi 90% rád is köpködhetne, hogy nem kell kilómétereket gyalogolnod pár liter vízért, nem haltál meg gyerekkorodban valami gyógyítható betegségben, nem éhezel, nem szomjazol, luxusban élsz hozzájuk képest, mégis sír a szád. Érdemes ezen elgondolkodnod és megbecsülnöd, amid van. 10 emberből 9-nek még biciklire sem futja, nem hogy Corsára. Ezzel a mentalitással megalázod az emberiség 90%-át. Ha többre vágysz, tegyél érte, ne rinyálj! Abból semmi hasznod sem lesz soha, csak a vérnyomásod megy fel tőle. Sok sikert!
2018. máj. 18. 06:22
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

"nem szoktatok ilyenen gondolkodni?"

Nem, és már azt a felvetést is megalázónak tartom, hogy a családom életvitele, az említett élősködőkével kerüljön összehasonlításra. :(

2018. máj. 18. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Én is cigány vagyok, nekem egy Bmw 525-m van. Lopásból csalásból és hazudozásból élünk. Ha irigység vesz körül, légyszi te is vállald a lopást a csalást és hazudozást.
2018. máj. 19. 18:35
 5/13 anonim válasza:
Ne cseszd fel magad ilyeneken, nem munkából van a pénze, hanem lopásból, uzsorából, és abból, hogy csajokat szed össze akiket futtat. Ez csak csapatás és veretés, de full putriban élnek, nem is beszélve arról, hogy milyen szag lehet egy ilyen kocsiban... én inkább nem cserélnék velük, üljenek a bmw-ben, én annak örülök, hogy nem közéjük tartozom, nem úgy élek ahogyan ők. Az meg, hogy kívülről azt mutatják mi vagyunk a királyok ez a fejlettségi szintet jelzi, én is csináltam ilyet 14 évesen. Akkor menő, van akinek a személyiségfejlődése itt megáll.
2018. máj. 20. 07:23
 6/13 anonim ***** válasza:
De.
2018. máj. 20. 16:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor nem csak az én szemem szúrja, én sem cserélnék velük szerepet csak bosszantó ez kicsit.
2018. máj. 21. 22:06
 8/13 anonim válasza:
Minden csak a látszat. Amúgy full csövesek. 6-800 ezres régi 20 éves kocsikkal mennek. Ha kapnak segélyt vagy összejött egy kis lopás akkor feltöltik azt a kàr 100 ezret lefotózva hogy nekik milyen jól megy!
2018. máj. 26. 06:37
 9/13 anonim ***** válasza:

"nem ilyen 500eFt-ossal hanem vagy 1-1.5m ft-os autókkal"

Ebben a kategóriában rettenetesen gagyik a BMWk és Mercik, szóval kicsit sem vagyok irigy.

2018. máj. 28. 14:57
 10/13 anonim válasza:
Persze hogy zavar az is hogy élnek ingyen es hogy 8asával szaporidnak
2018. jún. 1. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!