Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » (Fiùk) 174 cm magas lány hány...

(Fiùk) 174 cm magas lány hány kilóval rendelkezzen, ami nektek tetszik?

Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 11:06
1 2
 11/18 eakos1 válasza:
80%
Neked is a saját magad elfogadásával van gondod. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy akkor lehetsz csak boldog. Ha mindig másnak akarsz megfelelni akkor soha, hiszen mindenkinek más az ideálja és ezért egyszerre nem lehet megfelelni hiába teszel fel ilyen értelmetlen kérdést itt a fórumon. Van akinek a duci tetszik hiszen nekik is van párjuk. Akinek úgy tetszel ahogy vagy azzal lehet normális kapcsolatod. Gondolkodj egy kicsit. Egyébként a nők nagy része küzd ezzel a problémával mint te és nem veszik észre, hogy vakvágányon járnak. :)
2018. máj. 15. 08:22
 12/18 anonim ***** válasza:
5 kiló szarvasgombával, és mindenét megcsókolom.
2018. máj. 15. 10:22
 13/18 Szalmási Bence válasza:
100%

A 11-es válaszadóval értek egyet, bár kicsit kiegészíteném. Pl. engem már azzal meg lehet venni, hogy egy lány ilyen magas, de ha még mellé ilyen vékony azt rögtön le is szólítom :) De van olyan barátom, aki rögtön azt kérdezné, hogy: "Eszik ez rendesen?", szóval tényleg nincs olyan, hogy mindenkinek megfelelő méret. Ami fontosabb találd meg azt amiben TE úgy érzed jól nézel ki, amiben MAGADnak tetszel, mert az ebből fakadó önbizalom és magabiztosság fog igazán vonzóvá tenni.

Szóval igen fogadd el, hogy milyen vagy jelenleg, de ha ez nem a saját magadnak felállított ideál, akkor menj és tégy érte; de itt nagyon fontos, hogy SAJÁT ideálod legyen és ne másét vedd át, meg azt amivel mindenkinek tetszeni akarsz.

2018. máj. 15. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Elsősorban nem az alkat számít, nem a magasság, súly aránya. Persze, van egy egészséges érték, de azt táblázatból nehéz lenne kivenni.

Egy nő, akkor vonzó, ha nőies! A megjelenése, a fellépése, a viselkedése, a gondolkodása, az a bizonyos plusz kisugárzás.

Fiatal vagy, ne a kilókkal foglalkozz elsősorban, hanem próbálj tudatosan nő lenni, nővé válni! Olvass sokat! Nem csak újságokat, hanem regényeket is. Újságokból a divatot tudod követni, öltözködési, smink, fizura tippeket. Profi segítséget is igénybe vehetsz. Manapság az sem elérhetetlen. Nekem kettő lányom, kettő fiam van. A fiúk apjukkal borbélyszalonba járnak, a lányok anyjukkal fodrászhoz, kozmetikushoz.

A nőiességet tanulni kell, az nem jön magától!

2018. máj. 16. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Kép alapján lehetne pontosabbat mondani.

Nekem az 50-55kg tetszik. De én a vékony lányokat szeretem leginkább:) Am. a 60kg sem rossz.

2018. máj. 18. 07:30
 16/18 anonim válasza:
70-75 kg még határeset, felette már annyira nem.
2018. máj. 19. 17:15
 17/18 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy valaki érdeklődjön irántad, akkor annak a személynek úgy kellene bejönnöd, amilyen vagy. Ha 150cm magasan, ha 100kg sújjal, akkor úgy. Ne változtass magadon egy személy miatt. (Mondjuk ne legyél túlsúlyos, de az már más kérdés.)
2018. máj. 22. 21:40
 18/18 anonim válasza:
Hát, én egy olyan kellemesen telt 70 kilót elbírnék azért...
2020. dec. 23. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!