(Fiùk) 174 cm magas lány hány kilóval rendelkezzen, ami nektek tetszik?
A 11-es válaszadóval értek egyet, bár kicsit kiegészíteném. Pl. engem már azzal meg lehet venni, hogy egy lány ilyen magas, de ha még mellé ilyen vékony azt rögtön le is szólítom :) De van olyan barátom, aki rögtön azt kérdezné, hogy: "Eszik ez rendesen?", szóval tényleg nincs olyan, hogy mindenkinek megfelelő méret. Ami fontosabb találd meg azt amiben TE úgy érzed jól nézel ki, amiben MAGADnak tetszel, mert az ebből fakadó önbizalom és magabiztosság fog igazán vonzóvá tenni.
Szóval igen fogadd el, hogy milyen vagy jelenleg, de ha ez nem a saját magadnak felállított ideál, akkor menj és tégy érte; de itt nagyon fontos, hogy SAJÁT ideálod legyen és ne másét vedd át, meg azt amivel mindenkinek tetszeni akarsz.
Elsősorban nem az alkat számít, nem a magasság, súly aránya. Persze, van egy egészséges érték, de azt táblázatból nehéz lenne kivenni.
Egy nő, akkor vonzó, ha nőies! A megjelenése, a fellépése, a viselkedése, a gondolkodása, az a bizonyos plusz kisugárzás.
Fiatal vagy, ne a kilókkal foglalkozz elsősorban, hanem próbálj tudatosan nő lenni, nővé válni! Olvass sokat! Nem csak újságokat, hanem regényeket is. Újságokból a divatot tudod követni, öltözködési, smink, fizura tippeket. Profi segítséget is igénybe vehetsz. Manapság az sem elérhetetlen. Nekem kettő lányom, kettő fiam van. A fiúk apjukkal borbélyszalonba járnak, a lányok anyjukkal fodrászhoz, kozmetikushoz.
A nőiességet tanulni kell, az nem jön magától!
Kép alapján lehetne pontosabbat mondani.
Nekem az 50-55kg tetszik. De én a vékony lányokat szeretem leginkább:) Am. a 60kg sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!