Ez vicces és gázos? (túl hosszú! )
Figyelt kérdés
elballagtak a 8.-osok. én meg a barátnőm bementünk a budiba, és elbőgtük magunkat. erre bejön valaki, de nem lát meg. gyorsan berohantunk 1 fülkébe. bezártuk. erre egyre több ember jött. beletelt egy bő fél óra, míg mindenki elment és ki bírtunk menni. már azt is terveztük, h kimászunk az ablakon. de aztán csak kibírtuk!2010. jún. 14. 12:09
1/7 anonim válasza:
igazából én nem értem mi a probléma abban, h meghatódtatok:P
2/7 anonim válasza:
Hol itt a probléma? Ha nem látott meg senki, miért lenne gázos? Vicces a barátnőddel, mert legalább egy élmény marad nektek.
3/7 A kérdező kommentje:
az a probléma, h nem tudtunk kimenni a budifülkéből!! XD
2010. jún. 14. 12:45
4/7 anonim válasza:
De amíg nem tudja senki, hogy ti ott voltatok, addig miért lenne az? Amúgy is, ha jól látom, már kijutottatok.:D
5/7 A kérdező kommentje:
:D ja, már kijutottunk! bár lehet, h hallották az orr fújást, meg néha a röhögcsélést. sőt még a sírást is hallhatták!
2010. jún. 14. 13:03
6/7 anonim válasza:
mi télen a wc fülkében bújkálunk 6an,mert kint megdobálnak :'DD XDDDD
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2010. jún. 14. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!