Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy hivjak azt a “jelet”?

Bolcs vagyok kérdése:

Hogy hivjak azt a “jelet”?

Figyelt kérdés
Amit a börtönök falára húznak fel arra a négy vonalra gondolok ami at van huzva amivel a napokat számolják ha annak van valami neve akkor kérem valaki irja le tetováláshoz kell : ) a válaszokat előre is koszonom!!

2018. máj. 4. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Strigulák.
2018. máj. 4. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Aki tetoválást csináltat, az nem bölcs, hanem a saját befolyásolhatóságának állít "emlékművet".
2018. máj. 4. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyet látnék valakin azt gondolnám, ez vagy azzal dicsekszik, hogy hány évet volt sitten, vagy azzal, hogy hány embert nyírt ki.
2018. máj. 4. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
A tetoválás szörnyen proletár szokás. Nem ereszkednék le ilyen emberekhez.
2018. máj. 4. 10:48
 5/7 anonim válasza:
Strigulának hívják, de nem ajánlom, mert ha én lennék aki állásinterjún előtted ülnék, és meglátnám rajtad, akkor nem arra gondolnék, hogy ez azt jelöli, hogy ahány strigula van annyi jó dolgot tettél az életedben, hanem valami rosszabbra.:) A tetoválás tud, jó lenni de nem ez a fajtája/stílusa. Gondold meg 100x ha tetováltatni mész, hogy biztos ér ez neked annyit?
2018. máj. 4. 11:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilvan ez az én testem és az én felelősségemre tetovalok ra azt amit szeretnek : ) nem erzem szükségét a célom megmagyarázásanak de van jelentősége és nem ültem sietten sőt embert se öltem 😁
2018. máj. 7. 06:27
 7/7 A kérdező kommentje:
És Koszonom a válaszokat : )
2018. máj. 7. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!