Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy hívják ezt a jelet?

Piskótamaflás kérdése:

Hogy hívják ezt a jelet?

Figyelt kérdés

Föci tanárunk mutatott egy olyat,hogy talán a 90-es években,egy civil ember számítógépe űrből fogott jelet,ami max 1 perces és soha nem ismétlődött meg. Tudom, hülyén hangzik....

köszi az értelmes kommenteket

2013. febr. 17. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
talán ez lesz az: [link]
2013. febr. 17. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:

"egy civil ember számítógépe űrből fogott jelet"

Azt hogy? :)

Volt egy rádióteleszkópja is a kertben? Vagy ha SETI-féle jelfeldolgozást végzett, akkor egyrészt nem az ő gépe fogta, másrészt nem is egyetlen PC dekódolja.

2013. febr. 17. 14:37
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor sorry,nem emlékszem,mert szeptemberben mondta...tévedhetek,ember vagyok én is
2013. febr. 17. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azt mondhatta, hogy sok évvel ezelőtt egy civil szervezet fogott egy jelet. Lehet, hogy ezt értetted félre. Ez pedig az, amit az első kommentelő linkelt. ("Wow! signal", vagy "hűha jel".) Nem tudok róla, hogy azóta bármi hasonlót vettünk volna, amire ne lett volna magyarázat.

:)

2013. febr. 18. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!