Mivel növelhetem az önbizalmat?
Figyelt kérdés
Ronda vagyok és emiatt már az osztálytársaim is beszoltak,csúfoltak már. Emiatt nagyon hamar elment az önbizalmam. Mi el fiú osztálytársaim csesztetnek emiett a lányok hozám sem szolnak és azt hiszik hogy meleg vagyok (de nem). 1. osztályos korom óta egészen 8. osztályos koromig és most fogok ballagni az általánosból.
Félek hogy a jövőben rosszab lesz.
Kérlek segítsetek!
2018. máj. 3. 18:36
1/3 anonim válasza:
Szinte én is így mentem anno 9-be. Összehaverkodtam a srácokkal, és mondhatni egy új korszak kezdődött. Magától jött.. stresszeltem rendesen, és senkit nem ismertem, lehet ezért működött a dolog.. Szerintem neked is össze fog jönni..
Miért gondolod, hogy ronda vagy? Mert ezt mondták?
2/3 anonim válasza:
Egy fiúnál nem számít annyira a külső, inkább legyél normális és NE HAGYD MAGAD, NE LEGYÉL MULYA!
3/3 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom hogy a jövőben rosszabb lesz mert 2 osztálytársam is oda megy ahova én és arra a szakra. És 2 gyerek idegesített a legjobban. Info szakra megyek tehát arra következtetek hogy sok lesz az idota.
2018. máj. 3. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!