Láttál már olyan balesetet, melyet soha nem fogsz elfelejteni?
Volt! Kétszer karamboloztam már életemben. egyszer jöttem apukámmal és az öcsémmel a nagyitól. tudni illik,hogy egy kereszteződés mellett lakunk. Megyünk át a kereszteződésen amikor egy nőci úgy nekünk jött az opeljével, hogy a mi Suzukink totál károsra tört. Az öcsémet a mentő vitte el, felszakadt a szája 14 öltéssel varrták össze. Én a lábammal kirúgtam a pörgés közbe az ablakot és félig kilógtam az ablakon csak elkaptam azt a kapaszkodót a kocsiban. Ez volt a szerencsém. A nőci kiszállt az autóból és elkezdett nekünk pattogni,hogy fizessük ki a kocsiját meg h feljelent stb. Én meg mondtam neki,hogy húzzon vissza a r*hadt k*csög anyjába. Nézze meg mit csinált az öcsémmel. Nem mi voltunk a hibásak hanem a nőci, a rendőrség megbüntette.
Egyszer anyukámmal mentem Nyíregyházára amikor egy ukrán kocsi beelőzött az ellőttünk lévő kocsi elé az megállt anya pedig nem tudod már lefékezni. Itt csak a térdemet ütöttem meg.
Az első sokkal nagyobb traumát okozott nekem.
13/L
márciusban az egyik barátnőm beleesett a Balatonba és a kövek úgy felszakították a fejét, hogy ömlött belőle a vér, nem lett más baja, de eléggé megijedtem.
Szombaton elütöttek egy biciklist és láttam ahogy beteszik a mentőbe...
más nem volt.
Tavaly télen a jég miatt lecsúszott egy kamion a hídról, áttörve a korlátot, rá egy híd alatt kerékpározó férfire.
Elég durva volt. Az egész kamion lecsúszott (6-7métert zuhant, és utána még csúszott) és felborult a szemem láttára. Nagy szerencse, de senki sem halt meg. A kamion sofőrt és a biciklist súlyos sérülésekkel szállították a kórházba. Én messzebb voltam, de 300m-ről is ijesztő volt főleg, hogy az egészet láttam.
Néha jut csak eszembe, amikor meglátom a fűbe azokat a milliméteres műanyag díszeket amiket szállított a kamion.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!